Enlaces accesibilidad
26a edició Miniput

RTVE Catalunya participa en el Miniput 2020

  • Onze hores telemàtiques de formats televisius en temps de pandèmia

  • Dissabte 28 de novembre a partir 17:00h a rtve.cat

Per
26a edició del MINIPUT

RTVE Catalunya  col·labora en la 26a edició del MINIPUT, l'única mostra de televisió de qualitat i nous formats televisius de l'Estat. Tindrà lloc demà dissabte 28 de novembre de 10:00h a 21:00h. La retransmissió de programes de televisió es farà online des del Teatre del CCCB.

El MINIPUT mostra programes arriscats, innovadors i de servei públic de les televisions de tot el món amb una selecció del millor que s'ha pogut veure a l'INPUT (International Public Television Screening Conference). A més, també s'ofereix una selecció dels programes o temes més destacats de les cadenes locals i autonòmiques, així com d'aquells projectes audiovisuals que utilitzen Internet com a mitjà de difusió.

El MINIPUT s'ha hagut d'adaptar a la situació d'inestabilitat provocada per la COVID-19. Per això la programació d'enguany no recull el millor de l'INPUT 2020 (que es va cancel·lar), sinó que recupera programes de les últimes tres edicions.

Aquesta 26a edició RTVE Catalunya és una de les entitats organitzadores de la mostra de televisió de qualitat. A la taula rodona 'Televisions: obligades a col·laborar' hi participaran el director de RTVE Catalunya Pere Buhigas, Sigfrid Gras (TV3) i Sergi Vicente (Betevé). El debat, presentat pel periodista Àlex Gutiérrez, tractarà sobre com les televisions públiques s'han adaptat a les adversitats actuals. En concret, es parlarà de les reaccions de les televisions davant la pandèmia, ja que totes han tirat endavant accions on hi destaca una lògica col·laborativa.

RTVE Catalunya retransmetrà l'acte a partir de les 17:00h a través de la pàgina web. A més, la pàgina de MINIPUT també ofereix un enllaç amb la retransmissió completa.

RTVE

anterior siguiente