Enlaces accesibilidad
Anna Bosch

La periodista de RTVE Anna Bosch rep un Premi a la Trajectòria Europeista

  • Obté el Premi Ernest Udina per la feina de corresponsal de TVE a Washington, Moscou i Londres
  • El jurat ha remarcat el seu estil innovador i pròxim, que aconsegueix fer entenedores a l'audiència les complexes relacions internacionals
  • "Em fa molta il·lusió rebre un premi a Barcelona, ja que tradicionalment ha estat escola de professionals de ràdio i televisió"

Per
Anna Bosch, periodista de RTVE, rep el Premi Ernest Udina a la Trajectòria Europeista 2020
Anna Bosch rep el Premi Ernest Udina a la Trajectòria Europeista 2020

Anna Bosch, periodista de RTVE amb una consolidada experiència com a corresponsal en diversos països, ha rebut avui el Premi Ernest Udina a la Trajectòria Europeista 2020 concedit per l'Associació de Periodistes Europeus de Catalunya.

El jurat del premi ha valorat especialment "el treball de Bosch com a corresponsal de TVE a Washington, Moscou i Londres, així com a enviada especial en diversos conflictes i com a reportera en diferents programes informatius". Així mateix en destaca "el seu estil innovador i pròxim, que aconsegueix fer entenedores a l'audiència les complexes relacions internacionals". Una qualitat que s'ha fet palesa de nou amb la seva cobertura del Brexit i que és una constant en la seva activitat a les xarxes socials "on ofereix les claus per interpretar l'actualitat internacional lluny dels grans titulars i sempre amb una mirada especial sobre la realitat europea".

Anna ha confessat sentir-se "molt agraïda i sorpresa" tot i que "s'ho agafa amb molta humilitat veient els premiats que hi ha hagut les anteriors edicions". També reconeix que li fa molta il·lusió rebre un premi a Catalunya i, en concret, a Barcelona, ja que "continua sentint-se una periodista de Barcelona". Una ciutat que, a més, "ha estat tradicionalment escola de professionals de ràdio i televisió".

Anna Bosch, actualment a l'equip d'En Portada de RTVE dedicat a reportatges d'actualitat internacional, va iniciar la seva carrera a la ràdio i va formar part de l'equip que va llançar Euronews abans de convertir-se en corresponsal de TVE i enviada especial per cobrir esdeveniments arreu del món.

RTVE

anterior siguiente