Enlaces accesibilidad
Punts de vista

La cantant Vanesa Martín, l'escriptora Eva García Saénz de Urturi i la pel·lícula 'La dona il·legal', a 'Punts de vista'

  • També hi participaran la Núria Moliner amb la secció d'arquitectura i la Judit Martín amb les seves perles culturals
  • Divendres, 27 de novembre, a les 19:10h i diumenge, 29 de novembre, a les 14:45h a La 2

Per
 Tània Sarrias al plató del programa
Tània Sarrias presenta 'Punts de vista' rtve catalunya

El programa cultural de producció pròpia de RTVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els divendres al vespre a La 2 i es torna a emetre els diumenges al migdia.

Aquesta setmana 'Punts de vista' comptarà amb les cantants Vanesa Martín i Jennifer Rojo, l'escriptora Eva García Saénz de Urturi i els protagonistes del film 'La dona il·legal'. A més, les seccions d'arquitectura i de perles culturals i les millors propostes culturals.

Tània Sarrias parlarà amb la cantant Vanesa Martín que presenta el seu nou àlbum 'Siete veces sí'. Seguint amb la música, actuarà al plató la cantant Jennifer Rojo, amb la seva nova cançó 'No eres tú'.

 Jennifer Rojo durant la seva actuació al programa
Jennifer Rojo

Jennifer Rojo canta 'No eres tú' rtve catalunya

Sarrias també entrevistarà l'escriptora Eva García Saénz de Urturi, guanyadora del Premi Planeta amb el llibre 'Aquitania'; parlarà del film 'La dona il·legal', amb el director Ramon Térmens i els protagonistes Isak Férriz i Raquel Camon, i retrà homenatge a l'actriu Montserrat Carulla.

 Ramon Térmens, Isak Férriz i Raquel Camon parlen amb Tània Sarrias asseguts a les cadires del plató del programa
Ramon Térmens, Isak Férriz i Raquel Camon

Ramon Térmens, Isak Férriz i Raquel Camon parlen amb Tània Sarrias rtve catalunya

'Punts de vista' comptarà amb la secció de perles cultura de la Judit Martín on parlarà d'antimuseus i, a la secció d'arquitectura, la Núria Moliner analitzarà la importància de la dona en la història del disseny i de l’arquitectura. 

A més, el programa visitarà l'exposició de fotografia World Press Photo, mostrarà l'obra de l'artista sud-africà William Kentridge i repassarà el Dart Festival Barcelona, el primer festival de cinema documental dedicat a l’art contemporani.

RTVE

anterior siguiente