Enlaces accesibilidad
Premis Zapping

Quatre guardons per a RTVE en els XXV Premis Zapping

  • Cayetana Guillén Cuervo, Millor Presentadora per 'Versión española', de La 2
  • Aitana Sánchez-Gijón, Millor actriu per 'Estoy vivo'
  • 'Diario de un nómada', de La 2, premi a Millor Programa Cultural, Divulgatiu o Documental
  • A més, RTVE rep el Premi Especial per l'emissió de dos formats familiars: 'Prodigios' i 'Vaya crack'
  • La gala va celebrar-se aquest dimecres en format virtual i es va poder seguir en format virtual al web i al YouTube de RTVE Catalunya

Per
Anna Plans, Marta Càceres i Nil Marbà als XXV Premios Zapping
Anna Plans, Marta Càceres i Nil Marbà

L'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya va donar ahir els guardons de la XXV edició dels Premis Zapping, que van haver-se d'ajornar el passat mes de març. RTVE va sumar quatre reconeixements pels seus programes o professionals.

Cayetana Guillén Cuervo, lligada a alguns dels principals formats culturals de RTVE, es va alçar amb el premi a Millor Presentadora per 'Versión española', l'espai setmanal de cinema de La 2.

'Estoy vivo', la ficció creada per Daniel Écija sumava tres nominacions: Millor Sèrie, Millor Actriu i Millor Actor. L'actriu Aitana Sánchez-Gijón va ser la guanyadora en la seva categoria.

Per part seva, 'Diario de un nómada', presentat per Miquel Silvestre, s'emportava el premi a Millor Programa Cultural, Divulgatiu o Documental.

Així mateix, RTVE va ser reconeguda amb un Premi Especial per l'emissió de dos formats familiars la nit dels dissabtes. Segons l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, amb 'Prodigios' i 'Vaya crack', la cadena pública aposta per la promoció de l'esforç, la cultura i la televisió de qualitat.

La presentadora de l'acte va ser la periodista de RTVE Catalunya Marta Càceres acompanyada de Nil Marbà, estudiant de quart de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona, i Anna Plans, presidenta de l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya.

RTVE

anterior siguiente