Enlaces accesibilidad
RTVE Catalunya

La programació en català de TVE Catalunya ja es pot veure a Movistar+

  • Tots els programes i informatius de La 1 i La 2 en català ja estan disponible en aquesta plataforma digital per a Catalunya

Per
RTVE Catalunya - Vídeo promocional nova temporada

Els espectadors de TVE ja poden gaudir de la programació en català de TVE a través de Movistar+. La plataforma digital ha començat a emetre la senyal territorial a Catalunya dels programes de La 1 i La 2 en català del centre de producció de RTVE Catalunya.

Es tracta d'una iniciativa que de moment s'ha implementat a Catalunya i a Canàries. Fins ara, dels espectadors només podien accedir a Movistar+ a la programació nacional de TVE. Amb aquesta iniciativa les emissions en català de TVE arriben a tots els usuaris de Movistar+ a Catalunya. Aquesta nova finestra se suma a les emissions a través de la TDT i de rtve.es amb l'objectiu d'arribar a tota la població.

RTVE ha iniciat aquesta temporada una important aposta per la programació en català, amb programes d'informació, anàlisi, debat i entreteniment, sempre amb vocació de servei públic. A la temporada 2020-21, RTVE Catalunya ha duplicat el nombre d'hores d'emissió en català.

RTVE

anterior siguiente