Enlaces accesibilidad
Noms propis

Natàlia Via Dufresne visita aquesta setmana 'Noms propis'

  • Conversem amb la regatista sobre la seva vida i trajectòria professional i, també, sobre com es va iniciar, de petita, en el món de la vela

  • Dimecres, 25 de novembre a les 18:15h i dissabte 28 de novembre a les 13:45h a La 2

Per
Natàlia Via Dufresne, aquesta setmana al programa 'Noms Propis'
Natàlia Via Dufresne, a 'Noms Propis' RTVE

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya amb convidats amb una filosofia de vida optimista i amb la capacitat de contagiar-la. S'emet els dimecres a La 2 i està dirigit i presentat per Anna Cler.

RTVE Catalunya emet aquest dimecres la visita de Natàlia Via Dufresne a 'Noms propis', programa que té com a escenari el Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona. El programa, dirigit i presentat per l'Anna Cler, ha gravat en aquest recinte que es va estrenar per l'exposició de l'any 1929. L'esportista conversa amb l'Anna sobre la seva vida trajectòria professional.

Natàlia Via Dufresne va ser la regatista més jove de l'equip espanyol de vela en els Jocs Olímpics de Barcelona. Encara recorda i ho explica al llarg de l'entrevista, com la va emocionar arribar al port olímpic i veure la quantitat de persones que l'esperaven per celebrar la medalla de plata que va aconseguir.

 

Natàlia Via Dufresne també repassa la seva trajectòria esportiva i descobrim com es va iniciar, de petita, al món de la vela. Va ser gràcies als casals d'estiu on la van apuntar els seus pares al Club Nàutic del Masnou. Ara, en aquest club és on treballa com a directora Esportiva.

Tot i que no es considera una gran esportista, actualment, continua tenint el vincle i la passió pel mar. Està casada, també, amb un regatista i té un fill de vuit anys. Es declara una persona molt familiar i amiga dels seus amics. El seu pròxim repte són els Jocs de París de 2024 on, segurament, participarà, juntament amb Iker Martínez en la modalitat Off shore. Els hi falta trobar un sponsor per acabar de decidir-se.

RTVE

anterior siguiente