Enlaces accesibilidad
Premis Zapping

RTVE opta a sis guardons als Premis Zapping

  • L'entrega dels XXV Premis Zapping serà virtual per la #COVID19

  • La periodista de RTVE Catalunya, Marta Càceres, presentarà l'acte

  • Dimecres, 25 de novembre a les 20:00h al web i al YouTube de RTVE Catalunya

Per
 'La Hora Musa' opta a millor programa d'entreteniment
'La Hora Musa' RTVE

L'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya celebrarà aquest dimecres els seus XXV Premis Zapping -ajornats el passat mes de març- en format virtual. Aquest 2020, RTVE ha aconseguit sis nominacions en la qualitat audiovisual de la XXV edició dels premis. L'emissió s'emetrà a través de la pàgina web i del canal de YouTube de TVE.

El programa musical de La 2 dirigit per Jero Rodríguez i presentat per Maika Makovski'La Hora Musa', és finalista en la categoria de millor programa d'entreteniment. D'altra banda, Cayetana Guillén Cuervo, conductora del programa de cinema de La 2 'Versión española' i del magazín divulgatiu d'actualitat cultural 'Atención Obras', està nominada a millor presentadora.

A més, 'Estoy vivo', la ficció creada per Daniel Écija que ja està gravant la quarta temporada, suma tres nominacions, entre elles, a millor sèrie. L'actriu Aitana Sánchez-Gijón opta a guardó en la categoria de millor actriu i Javier Gutiérrez en la de millor actor. Per últim, 'Diario de un nómada' podria emportar-se el premi a millor programa cultural, divulgatiu o documental.

La presentadora de l'esdeveniment serà la periodista de RTVE Catalunya, Marta Càceres, que condueix el programa 'Para Todos la 2', acompanyada de Nil Marbà, estudiant de quart de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La periodista de RTVE Catalunya Marta Cáceres serà la presentadora dels Premis Zapping

Marta Cáceres, periodista de RTVE Catalunya, serà la presentadora dels premis RTVE

RTVE

anterior siguiente