Enlaces accesibilidad
Premis Gaudí 2020

Vuit pel·lícules i dos documentals participats per RTVE als Premis Gaudí

  • 'No matarás', 'Sentimental', 'La boda de rosa' o 'Las niñas', entre les candidates als premis de l'Acadèmia del Cinemà Català
  • 'Descubriendo a José Padilla' i 'The Mistery of the Pink Flamingo' competeixen en la secció de documental
  • I el film 'El crèdit' participa en l'apartat de televisió

Per
Les pel·lícules 'Las niñas', 'No matarás', 'Sentimental' i 'La boda de rosa', participades per RTVE, candidates als Premis Gaudí 2020
'Las niñas', 'No matarás', 'Sentimental' i 'La boda de rosa', pel·lícules participades per RTVE candidates als Premis Gaudí

RTVE participa en deu produccions que aquest any són candidates a la XIII edició dels Premis Gaudí: vuit films en l'apartat de llengua no catalana, una pel·lícula per a televisió i dos documentals.

Les pel·lícules participades per RTVE candidates de llengua no catalana són 'Baby' de Juanma Bajo Ulloa, 'La boda de Rosa' d'Iciar Bollain, 'Las niñas' de Pilar Palomero, 'No matarás' de David Victori, 'Sentimental' de Cesc Gay, 'Te quiero imbécil' de Laura Mañá i 'Uno para todos' de David Ilundain.

En l'apartat de documentals RTVE competirà amb 'Descubriendo a José Padilla' de Marta Figueras i Susana Guardiola, 'The Mystery of the Pink Flamingo' de Javier Polo i 'Sanmao' de Marta Arribas y Ana Pérez de la Fuente.

I per acabar, en la secció de pel·lícula per a televisió RTVE ha apostat per 'El crèdit' de Joan Riedweg i Abel Folk.

RTVE Som Cinema

RTVE participa anualment en gairebé 70 llargmetratges, documentals, tvmovies i pel·lícules d'animació, tant de directors consagrats com de joves talents i cinema d'autor. Emet, a més, gairebé el 85% del cinema espanyol que es veu a la televisió i el cinema és protagonista d'informatius, magazins i programes especialitzats.

La Corporación dóna suport als festivals més importants del nostre país: Festival de Sant Sebastià, del que és patrocinador; Seminci de Valladolid, retransmet els Premis Goya, Forqué i Platino, i concedeix anualment els premis RNE Sant Jordi de Cinematografia. A més, va presentar a l'abril el portal Somos cine.

RTVE

anterior siguiente