Enlaces accesibilidad
Obrim Fil

La 1 lidera el prime time a Catalunya amb el programa 'Obrim fil' de Xavier Sardà

  • 'Obrim fil' aconsegueix un 10,9% de share i 140.000 espectadors de mitjana

Per
Xavier Sardà i Ana Boadas al plató del programa
Xavier Sardà i Ana Boadas presenten 'Obrim fil'

'Obrim fil' és el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a La 1.

El programa de dijous d''Obrim fil' on es va debatre sobre la segona onada de la Covid-19 i les mesures de restricció adoptades, va aconseguir un 10,9% de share i 140.000 espectadors de mitjana, la millor dada d'audiència de la temporada, liderant el prime time a Catalunya.

El debat presentat per Xavier Sardà i Ana Boadas va aconseguir un 32,5% de share de fidelitat i 4,2 punts per sobre de la mitjana de la cadena. El pic màxim va arribar al 16,4%, 425.000 persones van veure el programa en algun moment.

'Obrim fil', que es va preguntar si anem cap a un altre confinament, va comptar amb l'infectòleg de l’Hospital Germans Trias i Pujol, Oriol Mitjá; el cap de malalties infeccioses de l'Hospital Vall d'Hebron, Benito Almirante; el director del Gremi de Restauració de Barcelona, Roger Pallarols, i el biòleg i periodista científic Daniel Arbós.

Per aprofundir en el tema, els analistes van ser la cuinera Carme Ruscalleda i els periodistes Màrius Carol, Samanta Villar i Antonio Baños. I va comptar amb diversos testimonis per explicar la seva situació.

RTVE

anterior siguiente