Enlaces accesibilidad
Obrim fil

La segona onada de la Covid-19, anem cap a un altre confinament? A debat a 'Obrim fil'

  • Xavier Sardà entrevista els doctors Oriol Mitjà i Benito Almirante
  • Hi participaran com a analistes la cuinera Carme Ruscalleda i els periodistes Màrius Carol, Samanta Villar i Antonio Baños
  • Dijous, 29 d'octubre, a les 23:10h a La 1 i al canal de Youtube

Per
Xavier Sardà al plató del programa 'Obrim fil'
Xavier Sardà presenta 'Obrim fil'

'Obrim fil' el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a La 1.

'Obrim fil' debatrà dijous sobre el toc de queda i el nou estat d'alarma, el tancament de bars i restaurants i si hi haurà segon confinament o confinament els cap de setmana.

Xavier Sardà entrevistarà l'infectòleg de l’Hospital Germans Trias i Pujol Oriol Mitjà i el cap de malalties infeccioses de l'Hospital Vall d'Hebron Benito Almirante. També parlarà del tancament dels bars i restaurants amb Roger Pallarols, director general del Gremi de Restauració de Barcelona. A més, entrevistarà Daniel Arbós, biòleg i periodista científic.

Per aprofundir en el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató com a analistes la cuinera Carme Ruscalleda i els periodistes Màrius Carol, Samanta Villar i Antonio Baños.

'Obrim fil' també donarà veu a diferents testimonis durant el programa, com Ramon Mas, president de la Federació Nacional d'Empresari d'Oci i Espectacles; Joan Ponç, que prova la vacuna d'Oxford; una família nombrosa i diversos joves.

RTVE

anterior siguiente