Enlaces accesibilidad
Perduts en el temps

RTVE Catalunya estrena 'Perduts en el temps' amb Bruno Oro

  • El nou programa descobreix indrets abandonats de Catalunya que amaguen històries fascinants
  • Bruno Oro recorre llocs oblidats, malmesos per la vegetació i el temps, dotats d'un aire suggeridor i enigmàtic
  • Dimarts, 29 de setembre a les 18:15h i dissabte, 3 d'octubre a les 14:10h a La 2

Per
Perduts en el temps

RTVE Catalunya estrena dimarts a La 2 la docusèrie de cultura i divulgació 'Perduts en el temps', dirigida per David Fernández de Castro i presentada per Bruno Oro. Un programa que descobreix indrets abandonats de Catalunya que amaguen històries fascinants. A través de diferents testimonis coneixem el seu passat esplendorós que, per diferents motius, ha caigut en l'oblit.

Cada episodi està dedicat a un tema i a una o diverses localitzacions diferents. Bruno Oro, fent d'arqueòleg, reprodueix la història dels llocs escollits i les circumstàncies que van marcar el seu auge i decadència. Ho fa visitant els llocs, buscant fotografies i documents de com eren en la seva època de màxima esplendor, parlant amb veïns, membres de les antigues famílies que hi havien viscut i historiadors locals

Bruno Oro passejant per un carrer d'un poble abandonat

Bruno Oro presenta 'Perduts en el temps' rtve

'Perduts en el temps' és una manera amena d'explicar la història fent que l'espectador se senti una mica explorador i aventurer alhora, que aprengui a entendre l'ànima que flota dins de cada indret de la nostra geografia.

El primer capítol: La batalla més cruenta

En Bruno Oro visita a la Terra Alta alguns escenaris de la Batalla de l'Ebre. Allà s'implica amb un grup de recreació històrica, descobreix la punyent història dels nois de la lleva del biberó i parla amb la Josefa Roselló, una supervivent del bombardeig del Poble vell de Corbera d'Ebre que va quedar abandonat.

Bruno Oro a 'Perduts en el temps'

Bruno Oro recreant la història rtve

Al programa hi participaran Óscar Suárez i Carles Gómez, president i membre, respectivament, de l'Associació Voluntaris de Fayón; Víctor Amela, periodista i escriptor, i Josep Sánchez, historiador.

RTVE

anterior siguiente