Enlaces accesibilidad
Desmarcats

L'exfutbolista i exentrenador Juan Carlos Unzué a 'Desmarcats'

  • A la tertúlia de futbol hi participaran els periodistes Jordi Pons, Mª Carmen Juárez i Pere Ferreres
  • Dimarts, 29 de setembre, a les 14:55h a La 2 i a Ràdio 4

Per
Albert Font al plató de 'Desmarcats'
Albert Font dirigeix i presenta 'Desmarcats'

'Desmarcats' és el programa esportiu de RTVE Catalunya, dirigit i presentat per Albert Font, que s'emet de dilluns a divendres als migdies simultàniament a La 2 i a Ràdio 4.

'Desmarcats', amb Albert Font al capdavant, repassa tota l'actualitat esportiva de la jornada centrant-se en el futbol, l'handbol, el tennis i el bàsquet.

Dimarts, Albert Font entrevista l'exfutbolista i exentrenador navarrès Juan Carlos Unzué, que va anunciar fa uns mesos que pateix esclerosi lateral amiotrófica (ELA).

Després de l'entrevista, el programa farà la prèvia dels partits de Primera Divisió: Reial Societat-València i Getafe-Betis. Seguint amb el futbol, repassarà l'actualitat del F.C. Barcelona amb l'Albert Hernández i donarà detalls sobre la formació de la mesa del vot de censura contra Josep Maria Bartomeu.

També, s'explicarà com estan duent a terme les "Guerreras" d'handbol femení la preparació per a l'Europeu i l'última hora sobre el Roland Garros de tennis. En bàsquet, escalfarem motors abans del partit de l'Eurocup entre l'Unicaja i el Levallois i a la tertúlia parlarem sobre futbol amb els periodistes Jordi PonsMª Carmen Juárez i Pere Ferreres.

RTVE

anterior siguiente