Enlaces accesibilidad
Obrim fil

El dret a l'habitatge a debat a 'Obrim fil'

  • L'espai, conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas, comptarà amb Alexandra Francès, portaveu del Sindicat de Llogateres, i Jesús Sánchez, secretari del Col·legi d'Advocats
  • També hi participaran com a analistes els periodistes Neus Sala, Màrius Carol i Antonio Baños i la sociòloga Cristina Sánchez Miret
  • Dijous, 17 de setembre, a les 23:15h a La 1

Per
Els presentados Ana Boadas i Xavier Sardà al plató del debat 'Obrim fil'
Xavier Sardà i Ana Boadas presenten 'Obrim fil'

'Obrim fil' el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a La 1.

'Obrim fil' debatrà dijous sobre el dret a l'habitatge, la limitació del preu del lloguer i les noves formes d'ocupació amb entrevistes a especialistes i diferents testimonis.

Per parlar de l'habitatge el programa comptarà amb Alexandra Francès, portaveu del Sindicat de Llogateres, i l'economista Gonzalo BernardosXavier Sardà també entrevistarà Jesús Sánchez, secretari del Col·legi d'Advocats, sobre ocupació, desnonaments, legislació i la possible reforma de la llei. A més, el filòsof Miquel Seguró explicarà què significa tenir una casa,

Per aprofundir en el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas comptaran com a analistes amb els periodistes Neus Sala,  Màrius Carol i Antonio Baños i la sociòloga Cristina Sánchez Miret.

El programa tractarà la problemàtica de l'ocupació de pisos a Mataró, amb Núria Moreno, regidora d'urbanisme de l'Ajuntament de Mataró, i amb Antonio Ruiz, veí dels ocupes de Mataró.

'Obrim fil' donarà veu a diferents testimonis durant el programa: com llogaters a qui han apujat o doblat el preu del lloguer, persones que han sigut desnonades i afectats per l'ocupació de pisos.

A més, un reportatge sobre Daniel Esteve, director de l'empresa 'Desokupa', especialitzada en desnonament de pisos ocupats.

RTVE

anterior siguiente