Enlaces accesibilidad

TVE Catalunya retransmet en directe el debat de política general al Parlament de Catalunya

  • La sessió se celebrarà en el format reduït establert arran de la pandèmia de coronavirus
  • Dimecres, 16 de setembre a les 8:55h al Canal 24horas i al web www.rtve.cat/directe

Per
El president de la Generalitat, Quim Torra (1r e), durant l'inici del ple extraordinari del Parlament de Catalunya el divendres 7 d'agost del 2020.
El president de la Generalitat, Quim Torra (1r e), durant l'inici del ple extraordinari del Parlament de Catalunya el divendres 7 d'agost del 2020.

TVE Catalunya retransmet aquest dimecres el debat general sobre l'acció política i de govern al Canal 24horas. La sessió començarà amb la intervenció del president de la GeneralitatQuim Torra, i continuarà tot el dia amb les intervencions dels grups subgrups parlamentaris i el debat amb el Govern.

El debat de política general tindrà el format reduït establert arran de la pandèmia de la COVID-19, amb una vintena de diputats dins l'hemicicle. La resta podran seguir el ple en directe per internet i delegar el vot en els diputats presents o telemàticament.

El periodista de TVE Catalunya Lluís Falgàs restransmetrà en directe el debat d'aquesta setmana. La retransmissió començarà a les 8:55h al Canal 24horas amb Quim Torra, qui obrirà el debat amb una intervenció sense límit de temps. Després, començaran les intervencions dels representants dels grups i subgrups parlamentaris, que prendran la paraula seguint l'ordre de major a menor representació, llevat dels grups d'ERC i JxCat, que intervindran al final.

RTVE

anterior siguiente