Enlaces accesibilidad
Concerts

RTVE Catalunya dóna suport al Mercat de Música Viva de Vic que es reinventa online

  • Els concerts de la 32a edició del festival s'emetran online degut a la Covid-19
  • A partir del dimecres 16 de setembre La 2 emetrà els concerts de Renaldo i Clara, Alba Careta Group, Koko-Jean & The Tonics, Meritxell Nedermann i Queralt Lahoz
  • RTVE continua promocionant la cultura i difonent festivals rellevants

Per
Actuació de Meritxell Neddermann a un escenari
Concert de Meritxell Neddermann al Mercat de Música Viva de Vic

El Mercat de Música Viva de Vic arriba a la seva 32a edició en moments molt difícils per al món de la cultura a causa de la Covid-19. Davant l'impossibilitat de fer arribar els directes al gran nombre de professionals i públics que aplega aquesta fira musical, una de les més importants del Sud d'Europa, l'organització ha decidit reinventar-se i realitzar la seva programació online.

Amb el compromís de RTVE per la promoció i difusió dels festivals i fires culturals, RTVE Catalunya vol fer costat al Mercat de Música Viva de Vic i ser present de manera molt especial en l'edició de 2020. A partir d'aquest dimecres, La 2 oferirà els directes de Renaldo i Clara (dimecres a les 18:05h), Alba Careta Group (dijous a les 18:05h), Koko-Jean & The Tonics (divendres a les 10:55h), Meritxell Nedermann (dissabte a les 12:00h) i Queralt Lahoz (diumenge a les 14:15h).​

El directe de Renaldo i Clara s'emetrà el dimecres, 16 de setembre, a les 18:05h. El projecte liderat per Clara Viñas presenta el nou disc 'L'amor fa calor', un treball honest i irònic, on les lletres prenen un paper fonamental.

Clara Viñas durant la seva actuació

Concert de Renaldo i Clara Mercat de Música Viva de Vic

El dijous, 17 de setembre, a les 18:05h serà el torn de l'Alba Careta Group. Guardonada amb el Premi Enderrock al millor disc de jazz del 2018 per 'Orígens', la trompetista Alba Careta presenta el seu segon treball, 'Alades'.

Alba Careta tocant la trompeta al concert

Concert d'Alba Careta Mercat de Música Viva de Vic

El concert de Koko-Jean & The Tonics s'emetrà el divendres, 18 de setembre, a les 10:55h. En actiu des del 2014, van debutar discogràficament el passat febrer amb l'ep 'Hairwhip', un treball que mostra alguns dels hits que fins ara havien fet saltar i cridar els fans als seus concerts.

Koko-Jean Davis cantant a l'escenari

Actuació de Koko-Jean Davis del grup Koko-Jean & The Tonics Mercat de Música Viva de Vic

Meritxell Neddermann ha estat des de ben petita en contacte amb la música i el piano. El passat mes de març va publicar l'àlbum de debut, 'In the backyard of the castle' que el tocarà en directe el dissabte, 19 de setembre, a les 12:00h.

El diumenge, 20 de setembre, a les 14:15h la jove cantant de Santa Coloma de Gramenet, Queralt Lahoz, presentarà el seu primer ep '1917'. El resultat són cinc cançons que barregen el flamenc i els sons més urbans.

Queralt Lahoz cantant a l'escenari

Actuació de Queralt Lahoz Mercat de Música Viva de Vic

RTVE

anterior siguiente