Enlaces accesibilidad
Bany compartit

Les vivències de la Rosa, la Greta, l'Alícia i la Manu a 'Bany compartit'

  • En l'onzè capítol veurem tres noves històries: 'Xocolata d'emergència', 'La vaixella dels avis' i 'Fàstic'
  • Dimecres, 12 d'agost a les 18:35h a La 2

Per
Imatge d'un moment de l'onzè capítol de 'Bany Compartit'
'La vaixella dels avis' a 'Bany Compartit'

'Bany compartit' està dirigit per Carol Rodríguez i Áurea Martínez i interpretat per Sofia Coll, Núria Montes, Paula del Río i Laura Porta. La sèrie és una coproducció de TVE amb Visiona TV i Balance TV.

La sèrie 'Bany compartitemet l'onzè capítol on la Rosa ha marxat amb la seva mare de viatge, l'Alícia i la Rosa han perdut el carregador del mòbil i la Rosa està convençuda que algú s'ha rentat les dents amb el seu raspall.

'Xocolata d'emergència'

L'Alícia i la Rosa necessiten desesperadament encendre els seus mòbils, però totes dues han perdut el carregador. La Manu, l'única que en té un, decideix enfrontar-les: qui demostri ser la més miserable, el mereixerà. Un vídeo de la Greta demostra que l'Alícia guanya.

Imatge d'un moment de l'onzè capítol de 'Bany Compartit'

'Xocolata d'emergència' a 'Bany Compartit' RTVE

'La vaixella dels avis'

La Rosa ha marxat amb la seva mare de viatge. Aquests dies les noies aprofiten per saltar-se les seves normes, com per exemple, utilitzar la vaixella fina. Accidentalment la trenquen i li han d'ocultar a la Rosa el desastre. Però per aconseguir-ho, la mentida es fa cada cop més gran.

'Fàstic'

La Rosa està convençuda que algú s'ha rentat les dents amb el seu raspall perquè fa un gust estrany. La Rosa les espia amb una GoPro que amaga al bany. Els vídeos mostren que les tres han estat fent coses fastigoses amb el raspall.

RTVE

anterior siguiente