Enlaces accesibilidad
Bany compartit

Les vivències de la Rosa, la Greta, l'Alícia i la Manu a 'Bany compartit'

  • En el desè capítol veurem tres noves històries: 'Cangurs', 'No saps demanar perdó' i 'Nit a l'hospital'
  • Dimecres, 5 d'agost a les 18:35h a La 2

Per
Imatge d'un moment del desè capítol de 'Bany Compartit', concretament 'No saps demanar perdó' a 'Bany Compartit'
La història 'No saps demanar perdó' a la sitcom 'Bany Compartit'

'Bany compartit' està dirigit per Carol Rodríguez i Áurea Martínez i interpretat per Sofia Coll, Núria Montes, Paula del Río i Laura Porta. La sèrie és una coproducció de TVE amb Visiona TV i Balance TV.

La sèrie 'Bany compartit' emet el desè capítol on la Manu cuida d'una nena per guanyar un petit sou, l'Alícia li depila el bigoti a la Rosa i li deixa una marca horrible a la cara i la Rosa sembla relaxada després dels exàmens, fins que rep una trucada fatal.

'Cangurs'

La Manu cuida d'una nena per guanyar un petit sou, però és una cangur terrible. La perd al parc, la nena l'odia... Però, a poc a poc, es fan amigues. La Manu la comença a estimar molt. Però un dia descobreix que el pare de la nena és el seu ligue i ha de deixar de veure a la nena per no trobar-se mai més al seu pare.

Imatge d'un moment del desè capítol de 'Bany Compartit'

'Cangurs' a 'Bany Compartit' RTVE

'No saps demanar perdó'

L'Alícia li depila el bigoti a la Rosa i li deixa una marca horrible a la cara. La Rosa, enfadada, li retreu a l'Alícia, que no sap com demanar-li perdó. Ho intenta de moltes maneres, però cap funciona. Finalment, amb l'ajuda de la Greta, l'Alícia ho aconsegueix i la Rosa la perdona.

'Nit a l'hospital'

La Rosa sembla relaxada després dels exàmens, fins que rep una trucada fatal: el seu pare és a l'hospital, ha sofert un infart. Gràcies a aquest trasbals, però, la Rosa aconsegueix unir-se més al seu pare. Les noies analitzen la seva relació amb els seus pares, mentre esperen nervioses rebre notícies de la Rosa.

RTVE

anterior siguiente