Enlaces accesibilidad
Noms propis

La cantant i actriu Gisela i l'antrozoòloga i etòloga Paula Calvo, a 'Noms propis connectats'

  • Anna Cler entrevista Gisela per saber com li ha afectat el confinament després d'actuar a la gala dels Oscar
  • Calvo estudia com es relacionen els animals i les persones, quins vincles s'estableixen
  • Dimarts, 28 de juliol, a les 18:10h i dissabte, 1 d'agost, a les 12:00h a La 2

Per
Anna Cler al plató de 'Noms propis'
Anna Cler al plató de 'Noms propis'

'Noms propis connectats' és el programa d'entrevistes en profunditat de La 2 de TVE Catalunya. Està dirigit i presentat per Anna Cler, amb realització d'Esther Martínez i producció d'Amelia Tabernero.

La presentadora i directora de 'Noms propis connectats'Anna Cler, conversa amb Gisela sobre com afronta el món de la cultura la situació actual. Cler també parla amb Paula Calvo de com ha afectat el confinament i el post-confinament als animals domèstics.

Gisela Lladó va ser concursant de la primera edició d''Operación Triunfo' i ha estat copresentadora del programa 'La meva mascota i jo', de RTVE Catalunya. Al febrer, la Gisela va actuar a la gala dels Oscar de Hollywood. La seva tornada a casa va coincidir amb el decret de l'estat d'alarma per la COVID-19 i els projectes que estava tancant van quedar aturats. A l'entrevista, la Gisela ens explicarà com aquest fet li ha afectat de manera negativa a l'impuls mediàtic que li va donar a la seva carrera l'actuació als Oscar. També ens parlarà de com ha viscut el confinament i com afronta la nova situació, especialment incerta pel món de la cultura.

A la segona part, Anna Cler entrevista Paula Calvo, doctora en antrozoologia i etòloga. Ha treballat a la Càtedra Fundació Affinity d'Animals i Salut del departament de Psiquiatria de la UAB. Amb l'antrozoologia Calvo estudia com es relacionen els animals i les persones, quins vincles s'estableixen. Ens parlarà de com ha influït el confinament i el post-confinament en les relacions dels animals domèstics amb els seus tutors, i els beneficis d'uns i altres amb aquestes lligams.

RTVE

anterior siguiente