Enlaces accesibilidad
'Bany compartit'

Noves històries de la Rosa, la Greta, l'Alícia i la Manu al vuitè capítol de 'Bany compartit'

Una sèrie que mostra les vivències de quatre joves estudiants a través de l'únic lavabo que hi ha al pis on viuen

Dimecres 15 de juliol a les 18:35h a La 2, al web de la sèrie i al YouTube de TVE Catalunya

Per
Imatge d'un moment del vuitè capítol de 'Bany Compartit' en el que les quatre protagonistes es queden tancades al bany
'L'habitació del pànic' a 'Bany Compartit'

'Bany compartit' està dirigit per Carol Rodríguez i Áurea Martínez i interpretat per Sofia Coll, Núria Montes, Paula del Río i Laura Porta. La sèrie és una coproducció de TVE amb Visiona TV i Balance TV.

'Bany compartit' emet el vuitè capítol amb les històries de 'L'habitació del pànic', 'El ganxet enganxa' i 'L'entrevista'.

'L'habitació del pànic'

Al barri hi ha hagut alguns robatoris. La Rosa decideix instal·lar una caixa forta i un cadenat electrònic al bany. Però quan ho estan provant, es queden tancades al bany. Uns sorolls estranys els hi fan creure que algú ha entrat al pis. Però l'endemà descobreixen que era la veïna Manolita, que els hi portava un tupper.

'El ganxet enganxa'

La Rosa, nerviosa, es prepara per a una entrevista de feina. La Greta, per ajudar-la, prepara un remei d'herbes tranquil·litzants, que funciona massa bé. Al final, la Rosa no aconsegueix la feina. L'entrevistador ha considerat que estava massa relaxada per assumir-la.

Imatge d'un moment del vuitè capítol de 'Bany Compartit'

'El ganxet enganxa' a 'Bany Compartit' RTVE

'L'entrevista'

La Rosa i l'Alícia han vist un anunci on s'ofereixen molts diners per cuidar d'una dona gran. Per salvar la seva amistat, decideixen que cap d'elles acceptarà la feina. L'endemà, es barallen en adonar-se que totes dues tenien intenció de presentar-se d'amagades. La Greta és qui, finalment, aconsegueix la feina.

RTVE

anterior siguiente