Enlaces accesibilidad
'Bany compartit'

Sant Valentí i paquets misteriosos en el setè capítol d'aquest dimecres a La 2

  • Una sèrie que mostra les vivències de quatre joves estudiants a través de l'únic lavabo que hi ha al pis on viuen
  • Dimecres, 8 de juliol a les 18:40h a La 2

Per
Les quatre protagonistes connectades al wifi amb el mòbil
La història 'El wifi o la vida' a 'Bany compartit'

'Bany compartit' està dirigit per Carol Rodríguez i Áurea Martínez i interpretat per Sofia Coll, Núria Montes, Paula del Río i Laura Porta. La sèrie és una coproducció de TVE amb Visiona TV i Balance TV.

Aquesta setmana recuperem el setè capítol de 'Bany compartit', una sitcom que mostra les vivències de quatre joves a través del lavabo que hi ha al pis on viuen. Són quatre noies molt diferents que es veuen obligades a compartir el mirall, la dutxa i el xampú; però també secretsvivènciesambicions desenganys.

Els capítols duren 25 minuts i cada capítol consta de tres històries diferents. S'emeten els dimecres a La 2. Tots els capítols es poden trobar al web de la sèrie i al YouTube de TVE Catalunya.

Setè capítol: 'Celebrem l'amor', 'L'Enterrament' i 'El preu de la fama'

'Celebrem l'amor'

La Greta, la Rosa i l'Alícia tenen una cita per Sant Valentí. La Rosa amb el seu primer xicot, la Greta amb un veterinari i l'Alícia amb un noi de gimnàs. La Manu es riu d'elles i d'aquesta celebració. Les cites són un desastre i totes tornen a casa on troben la Manu preparant-se per viure la seva pròpia nit.

La Greta, la Rosa, la Manu i l'Alícia al lavabo

'Celebrem l'amor' a 'Bany Compartit' RTVE

'L'Enterrament'

La Greta contesta el mòbil que la Manu ha deixat oblidat i parla amb la seva misteriosa mare, que aconsegueix esbrinar on viuen. Pocs dies després, al pis comencen a rebre misteriosos paquets. La Manu ha de marxar del pis si vol parar-ho, però la mare de la Manu els sorprèn un altre cop.

En la imatge apareix una mà subjectant un telèfon mòbil blanc la pantalla del qual està il·luminada ja que està rebent una trucada d'un contacte guardat com

'L'Enterrament' a 'Bany Compartit' RTVE

'El preu de la fama'

La Greta ha de recollir un guardó i les noies li creen un look modern i un discurs més sofisticat. La Greta, però, surt a l'escenari i contra tot pronòstic, es comporta de forma genuïna. La Greta els hi dona una lliçó. Ella no pagarà el preu de la fama.

La Greta practica un discurs més sofisticat al davant de les seves companyes de pis amb un raspall com micròfon i vestida com una famosa

'El preu de la fama' a 'Bany Compartit' RTVE

RTVE

anterior siguiente