Enlaces accesibilidad
Divendres 3 de juliol a les 11:20h a La 2

'Para el carro!', aquesta setmana a 'Menja't el món!'

  • Al 'Menja't el món!' d'aquesta setmana estirarem del fil de la cadena alimentària
  • Parlarem amb Esther Vivas, activista i periodista, que ens explicarà què és la sobirania alimentària i com incideixen les decisions que prenem quan fem la compra

Per
El capítol 'Para el carro!', aquesta setmana al programa 'Menja't el món'
'Para el carro!', al programa 'Menja't el món'

'Menja't el món' és el programa d'alimentació en català de La 2, presentat per Marta Vergés. S'emet els divendres a les 11:20h.

Aquesta setmana TVE Catalunya recupera un altre capítol 'Menja't el món, un programa dedicat a la nutrició, de la mà de Marta Vergés, experta en cuina saludable. En el cinquè capítol que recuperem aquest divendres, 'Para el carro!', descobrirem els secrets de la cadena alimentària.

La Marta Vergés s'ha proposat descobrir els secrets de la cadena alimentària i començarà fent-ho des d'una deixalleria, on van a parar les restes dels menjars i els envasos del que consumim i que diuen molt de nosaltres. Des d'allà, ens revelarà que cada català llença una mitjana de 35 quilos de menjar a la brossa cada any. Parlarem amb l'activista i periodista Esther Vivas, que ens explicarà què significa la "sobirania alimentària" i les decisions conscients que hem de prendre a l'hora de comprar. També, xerrarem amb Javier Guzmán, membre de la plataforma Justícia Alimentària, que ens descriurà les accions que pren aquest col·lectiu perquè els missatges publicitaris i dels envasos siguin més honestos. A més, coneixerem la Núria Vallès, responsable d'atorgar els segells de cultiu ecològic als productes. Finalment, ens desplaçarem fins a l'hort ecològic d'en Xavier Espada, que ens explicarà per què ha optat per aquest tipus de conreu.

Esther Vivas i Marta Vergés al programa 'Menja't el món'

Esther Vivas i Marta Vergés a 'Menja't el món' RTVE

'Menja't el món!' és molt més que un programa d'alimentació. Agafant la nutrició com a fil conductor, 'Menja't el món!' ens convida a un viatge emocional amb un contingut divulgatiu, positiu i entretingut per millorar els hàbits alimentaris i l'estil de vida. A cada episodi ens endinsem en un tema concret relacionat amb l'alimentació o el benestar, a través d'una aposta visual trencadora, detallista i colorista. 'Menja't el món!' està presentat per la Marta Vergés, xef, nutricionista, coach i bloguera experta en cuina saludable, tot i que ella prefereix definir-se simplement com a "inspiradora nutricional". Al llarg dels tretze capítols dels quals consta aquest programa produït per La caña Brothers, els espectadors podran descobrir aspectes bàsics de la nostra vida per millorar la nostra alimentació.

L'hort ecològic d'en Xavier Espada, al capítol 'Para el carro!' del programa 'Menja't el món'

L'hort ecològic d'en Xavier Espada, a 'Menja't el món' RTVE

RTVE

anterior siguiente