Enlaces accesibilidad
Dimecres 24 de juny a les 18:10h a La 2

TVE Catalunya recupera 'Memòries del doctor Caparrós'

  • El documental rememora i analitza la sèrie d'humor protagonitzada pel recordat actor català Joan Capri
  • Hi participen Joan Pera i Carme Sansa, juntament amb alguns humoristes catalans com Andreu Buenafuente, José Corbacho, Albert Boadella o Manel Lucas

Per
Aquesta setmana recuperem 'Memòries del doctor Caparrós'
'Memòries del doctor Caparrós'

A l'Arxiu de TVE Catalunya podeu recuperar les sèries completes 'Doctor Caparrós, medicina general' i 'Doctor Caparrós, metge de poble'.

Dimecres, TVE Catalunya recupera 'Memòries del doctor Caparrós, un documental que passa revista a la primera sitcom que es va produir a Espanya, ara fa quaranta anys, 'Doctor Caparrós, medicina general', i a la figura del seu protagonista, l'actor Joan Capri.

Capri és considerat com l'actor català de més èxit al segle XX. La sèrie 'Doctor Caparrós, medicina general' es va estrenar a TVE Catalunya el 3 d'octubre de 1979, i va tenir una continuació el 1982 amb el títol 'Doctor Caparrós, metge de poble'. El documental 'Memòries del doctor Caparrós' constata que la sèrie continua molt present en el record de còmics i humoristes catalans com ara Andreu Buenafuente, José Corbacho, Albert Boadella o Manel Lucas. Els actors Joan Pera i Carme Sansa, els últims que queden vius entre els protagonistes de la sèrie, també han desgranat records i anècdotes al documental de TVE Catalunya.

'Memòries del doctor Caparrós' és un documental de producció pròpia de TVE Catalunya amb direcció i guió de Joan Sella, realització de Xavier Arias, producció d'Ángel Villoria i producció executiva d'Irene Marín.

RTVE

anterior siguiente