Enlaces accesibilidad
Diumenge 14 de juny a les 15:00h a La 2

'Cinc dies a...' al Castell del Remei

  • El programa s'endinsa en el Castell del Remei, al Pla d'Urgell, per veure totes les fases de l'elaboració del vi
  • 'Cinc dies a...' mostra les diferents activitats que es porten a terme al celler de vins de criança més antic de Catalunya
El Castell del Remei a 'Cinc dies a...'
COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA

Aquest diumenge, 'Cinc dies a...  recupera el programa on s'explica el dia a dia del Castell del Remei, el celler de vins de criança més antic de Catalunya. A més s'explicaran les activitats que es porten a terme, ja que aquest celler és un centre enoturístic de primer ordre i un element clau de dinamització cultural de la zona del Pla d'Urgell.

'Cinc dies a...' visita aquesta setmana el Castell del Remei, on veurem el llarg camí que hi ha del cep a l'ampolla. El programa mostra el que és la verema en verd i com es fa.  'Cinc dies a...' està present a la verema, tant a mà com mecànica. A més, també veurem la taula de tria i els cupatges. Tomàs Cusiné, enòleg i empresari català, supervisa totes les passes de l'elaboració dels seus vins, de la denominació d'origen Costers del Segre, amb un equip compacte i disposat.

El Castell del Remei, el celler de vins de criança més antic de Catalunya, és també un centre enoturístic de primer ordre i un element clau de dinamització cultural de la zona del Pla d'Urgell. El Castell està envoltat de vinyes i compta amb un santuari, un restaurant, un llac, un estany i el mateix celler, on es fan visites i activitats. En conseqüència, 'Cinc dies a…' al Castell de Remei parlarà també de muricecs o ratpenats que ajuden a controlar plagues, de casaments al santuari, de nits d'estels, de modelisme nàutic, de prospeccions arqueològiques i de scape rooms, entre d'altres.

RTVE

anterior siguiente