Enlaces accesibilidad
Dimarts 7 d'abril a les 18:10h a La 2

'Calidoscopi'

  • Raül Díaz presenta un seguit d'imatges i situacions on tota mena d'animals omplen el seu particular 'Calidoscopi'

Per
Calidoscopi, programa de TVE Catalunya
Calidoscopi, programa de TVE Catalunya

'Calidoscopi' és el programa d'entreteniment de La 2 de TVE Catalunya amb records televisius. Raül Díaz és el director, guionista i presentador de l'espai, Xavi Arias el realitzador, Agustí Guimerà el productor i Montse Tejera a la redacció.

'Calidoscopi' és un programa per nostàlgics i curiosos, que proposa una estoneta d'entreteniment amb els records televisius. Una capbussada als arxius de TVE a través de cançons, curiositats i humor. Aquesta setmana torna a veure el capítol que gira entorn dels animals.

El programa de dimarts s'omple d'animalades. I es que enfoquem el nostre 'Calidoscopi' particular cap a tota mena de bestioles terrestres, aquàtiques i voladores. Històries sorprenents de les criatures més grans del planeta però també de les més petites; animals famosos i anònims que segur que us arrencaran més d'una rialla.

Raül Díaz presenta el programa acompanyat de professionals, artistes i personatges de tots els temps. I és que la màgia de la televisió fa que la gent que hi surt sigui immortal.

RTVE

anterior siguiente