Enlaces accesibilidad
Dijous 2 d'abril a les 18:10h a La 2

Pasión Vega, dijous a 'Punts de vista'

  • El programa també se centrarà en l'obra de teatre 'Aquella nit' i en el film 'La vampira de Barcelona'

Per
Pasión Vega al plató de 'Punts de vista'
Pasión Vega a 'Punts de vista'

El programa cultural de producció pròpia de La 2 de TVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els dijous a la tarda a La 2.

Aquesta setmana 'Punts de vista' recupera el programa que compta amb la cantant Pasión Vega. A més, la secció de Desirée de Fez i l'actuació de Louise Lemón.

Dijous, Tània Sarrias conversa amb la cantant Pasión Vega sobre la seva trajectòria, i també interpreta en directe un tema del seu darrer disc: 'Todo lo que tengo'.

La proposta teatral d'aquesta setmana és la comèdia 'Aquella nit'. 'Punts de vista' parla amb els dos protagonistes de l'obra, Iván Massagué i Marta Bayarri.

Pel que fa al cinema, el programa compta amb el director Lluís Danés, les actrius Nora Navas i Bruna Cosí i l'actor Roger Casamajor. Director i protagonistes de la pel·lícula 'La vampira de Barcelona'.

Sense deixar el món del cinema, la crítica Desireé de Fez parla a la seva secció dels guanyadors dels Oscar.

A més, el programa repassa la XIV edició del festival de novel·la BCNegra amb alguns dels seus escriptors i visita l'exposició 'Bocaccio. El temple de la Gauche Divine' al Palau Robert de la mà del seu comissari, el periodista Toni Vall.

I per acabar, l'òpera de càmera que han creat l'escultor Jaume Plensa i el músic Joan Magrané pel Liceu i l'actuació en directe al plató de de l'artista sueca Louise Lemón.

RTVE

anterior siguiente