'Cinc dies a...' al Castell del Remei
- El programa s'endinsa en el Castell del Remei, al Pla d'Urgell, per veure totes les fases de l'elaboració del vi
- 'Cinc dies a...' mostra les diferents activitats que es porten a terme al celler de vins de criança més antic de Catalunya
Aquest divendres, 'Cinc dies a... ' recupera el programa on s'explica el dia a dia del Castell del Remei, el celler de vins de criança més antic de Catalunya. A més s'explicaran les activitats que es porten a terme, ja que aquest celler és un centre enoturístic de primer ordre i un element clau de dinamització cultural de la zona del Pla d'Urgell.
'Cinc dies a... ' visita aquesta setmana el Castell del Remei, on veurem el llarg camí que hi ha del cep a l'ampolla. El programa mostra el que és la verema en verd i com es fa. 'Cinc dies a...' està present a la verema, tant a mà com mecànica. A més, també veurem la taula de tria i els cupatges. Tomàs Cusiné, enòleg i empresari català, supervisa totes les passes de l'elaboració dels seus vins, de la denominació d'origen Costers del Segre, amb un equip compacte i disposat.
Verema al Castell del Remei rtve
El Castell del Remei, el celler de vins de criança més antic de Catalunya, és també un centre enoturístic de primer ordre i un element clau de dinamització cultural de la zona del Pla d'Urgell. El Castell està envoltat de vinyes i compta amb un santuari, un restaurant, un llac, un estany i el mateix celler, on s'hi fan visites i activitats. En conseqüència, 'Cinc dies a…' al Castell de Remei parlarà també de muricecs o rats penats que ajuden a controlar plagues, de casaments al santuari, de nits d'estels, de modelisme nàutic, de prospeccions arqueològiques i de scape rooms, entre d'altres.