Enlaces accesibilidad
Dimecres 4 de març a les 18:10 i divendres 6 a les 11:15h a La 2

'Insòlits' descobreix el tir olímpic, l'esport que requereix concentració i bona punteria

  • Alba Rodríguez i Joaquin Delgado els ensenyaran les pautes necessàries per a practicar aquest esport i ser el màxim precisos

Per
El tir olímpic aquesta setmana al programa 'Insòlits'
El tir olímpic aquesta setmana a 'Insòlits'

'Insòlits' és el nou programa cultural i esportiu en català de La 2. El presenta l'Ander Mirambell que a cada capítol convenç a una persona anònima per practicar un esport poc conegut. S'emet els dimecres sobre les 18h.

Dimecres, el programa de La 2 que se centra en els esports menys coneguts, 'Insòlits', s'introdueix de la mà de l'Ander Mirambell al tir olímpic, un esport que es basa a tenir punteria.

Una de les modalitats de les Olimpíades és el tir amb pistola d'aire comprimit. La ciutat de Barcelona està plena d'indrets on es practica aquest esport insòlit. Un d'aquests escenaris, el Club de Tir Esportiu de Barcelona, és un centre centenari on, entre d'altres modalitats, es practica el tir olímpic. Aquest club és qui ha aportat més representants de l'equip espanyol als Jocs Olímpics.

Aquesta vegada l'Ander s'endinsa dins un món que requereix una concentració màxima per tal d'aconseguir la millor puntuació. La Lara serà qui l'acompanyarà a practicar aquest esport. Dos campions, l'Alba Rodríguez i el Joaquin Delgado, els ensenyaran totes i cadascuna de les pautes necessàries per a practicar el tir amb pistola d'aire comprimit i ser el màxim precisos. L'Alba guiarà l'Ander i la Lara per les instal·lacions del Club de Tir Esportiu de Barcelona on coneixeran en Joaquin, l'instructor que els ensenyarà totes i cadascuna de les pautes necessàries per a practicar aquest esport. Aquesta disciplina a més a més de punteria, requereix una màxima concentració per tal d'aconseguir ser el tirador o la tiradora amb més puntuació.

RTVE

anterior siguiente