Enlaces accesibilidad
Dimecres 26 de febrer a les 18:10 i divendres 28 a les 11:15h a La 2

'Insòlits' descobreix l'escalada, l'esport que pretén superar tots els murs i parets

  • Abel Olivares ensenyarà les instal·lacions i explicarà com escalar les diferents parets que formen la Foixarda

Per
L'escalada aquesta setmana al programa 'Insòlits'
L'escalada aquesta setmana a 'Insòlits'

'Insòlits' és el nou programa cultural i esportiu en català de La 2. El presenta l'Ander Mirambell que a cada capítol convenç a una persona anònima per practicar un esport poc conegut. S'emet els dimecres sobre les 18h.

Dimecres, el programa de La 2 que se centra en els esports menys coneguts, 'Insòlits', s'introdueix de la mà de l'Ander Mirambell a l'escalada, un esport que es basa a ascendir tota mena de parets i l'únic on penjar d'un fil és fins i tot positiu.

L''Insòlits' d'aquest dimecres s'endinsa dins el món dels anomenats 'fanàtics'. L'Ander Mirambell acompanyat d'una voluntària, la Marta, arriba fins al Climbat la Foixarda, el rocòdrom més gran d'Europa, ubicat a Montjuïc. Viuran de primera mà aquest esport cada vegada menys insòlit. Allà els espera un expert en escalada, l'Abel Olivares qui els ensenya les instal·lacions i sobretot a saber escalar les diferents parets que formen la Foixarda. Des de la paret més simple a una de les més complicades.

El programa d'aquesta setmana pregunta a periodistes i a diferents experts en escalada com l'Eduard Marin, campió del món d'escalada i l'Ivan Torres, fanàtic i periodista, perquè ens expliquin com viuen ells el fet de ser fanàtics.

RTVE

anterior siguiente