Enlaces accesibilidad
Dilluns 24 de febrer a les 18:20h a La 2

'El rondo' aprofundeix en tots els detalls del 'Pla Neymar'

  • Acompanyaran a l'Albert Lesán i la Mònica Palenzuela els tertulians Xavi Díaz, José Luis Carazo, Cristóbal Chassaigne, Melchor Miralles, Nacho Peña i José Miguel Villarroya

Per
El rondo - El 'Pla Neymar' - Avanç

'El rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila i presentat per l'Albert Lesán. S'emet els dilluns a La 2 de TVE Catalunya.

Com cada setmana, l'actualitat futbolística es debat a 'El rondo', el programa esportiu de TVE Catalunya presentat per Albert Lesán. Aquest dilluns se centrarà en la situació del Barça i, concretament, en la voluntat per part de Messi que torni Neymar al club.

Les darreres declaracions de Messi confirmen la informació que 'El Rondo' va avançar la passada setmana: el Barça activa el 'Pla Neymar' per satisfer les peticions de Leo Messi i propiciar el retrobament de la MSN. El dilluns vinent el programa donarà tots els detalls de l'operació i els noms propis que hi estan implicats. 'El Rondo' també explicarà el full de ruta que s'inicia enmig de la tempesta blaugrana, amb la directiva més discutida que mai i un enfrontament obert amb els pesos pesants de la plantilla.

La tertúlia esportiva de La 2 s'ocuparà com sempre de la resta de l'actualitat esportiva, que passa per la tornada del Barça i el Madrid a la Champions, amb un complicat partit d'anada dels vuitens de final, i el següent capítol del repte que afronta l'Espanyol per salvar la categoria.

Per tot plegat, el programa compta amb els millors especialistes del panorama esportiu català, a l'Albert Lesán i la Mònica Palenzuela els acompanyaran els periodistes Xavi DíazJosé Luis CarazoCristóbal Chassaigne,  Melchor Miralles,  Nacho Peña i José Miguel Villarroya.

RTVE

anterior siguiente