Enlaces accesibilidad
Divendres 21 de febrer a les 11:40 a La 2

'Cinc dies a...' al RCD Espanyol

  • El programa mostra el treball de les persones que fan que el RCD Espanyol sigui un club viable i amb futur

Per
Un home treballant a l'Estadi Cornellà-El Prat a 'Cinc dies a...'
Estadi Cornellà-El Prat a 'Cinc dies a...'

'Cinc dies a...' és una sèrie que vol mostrar el que passa de portes endins a llocs o institucions ben coneguts. El programa està dirigit per Soledad Gomis.

Aquesta setmana, el programa 'Cinc dies a... ' recupera el programa on es coneix el club RCD Espanyol. D'una banda, l'equip visitarà l'Estadi de Cornellà - El Prat. De l'altra, la Ciutat Esportiva Dani Jarque a Sant Adrià de Besòs. Les dues seus de l'Espanyol, cada una amb un ús ben diferent, són pilars bàsics d'un dels dos equips barcelonins de la primera divisió del futbol espanyol.

Estàtua de Dani Jarque al Estadi Cornellà-El Prat just davant de la porta amb el número que portava a la seva samarreta

Estàtua de Dani Jarque al Estadi Cornellà-El Prat RTVE

Com qualsevol equip de primera divisió espanyola, l'atenció dels socis, seguidors i afeccionats del club es posa en els resultats del primer equip masculí i, els seus jugadors, l'entrenador i els directius, acaparen el protagonisme mediàtic. Tanmateix, a 'Cinc Dies a... ', hem anat més enllà i us mostrem el treball de les dones i homes que fan que l'Espanyol sigui un club viable i amb futur. Cal destacar que es tracta d'un club amb una pedrera d'equips inferiors envejada i copiada a la resta del planeta i un equip femení que també destaca a la primera divisió.

Un nen de l'escola del RCD Espanyol dins d'una porteria

Part d'un equip de l'escola del RCD Espanyol a 'Cinc dies a...' RTVE

Al programa d'aquest divendres veurem com es té cura dels jugadors o com és un dia de partit. Un club que és el que és gràcies també els que arreglen els focus de l'estadi, els que mantenen la gespa en perfecte estat i els que gestionen les vendes d'entrades, entre d'altres. L'autèntic equip no és solament el que està a la gespa, sinó tots els que fan que sigui possible que cada quinze dies es pugui sortir a jugar.

RTVE

anterior siguiente