Enlaces accesibilidad
Dijous 20 de febrer a les 18:15h i diumenge 23 de febrer a les 14:40h a La 2

Les obres 'Amy and the Orphans' i 'A Chorus Line', dijous a 'Punts de vista'

  • El programa comptarà amb la secció de la crítica de televisió Paula Hergar per parlar de les millors sèries del moment

Per
Odile Fernández i Roser Batalla amb Tània Sarrias al plató del programa.
Odile Fernández i Roser Batalla protagonistes de l'obra 'Amy and the Orphans'

El programa cultural de producció pròpia de La 2 de TVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els dijous a la tarda a La 2.

@PuntsdeVista

Aquesta setmana 'Punts de vista' porta les millors propostes culturals i compta amb els protagonistes de l'obra 'Amy and the Orphans' i del musical d'Antonio Banderas 'A Chorus Line'. A més, la secció de Paula Hergar i els reportatges de la grafitera Musa71, de l'escriptor Ricardo Menéndez Salmón i de l'exposició 'Gameplay'.

Dijous, Tània Sarrias conversa amb les actrius Odile Fernández i Roser Batalla. Odile, amb síndrome de Down, és la protagonista de l'obra 'Amy and the Orphans' de Linsdesy Ferrentino. L'obra, que es representa a la sala Versus de Barcelona, se centra en tres germans adults, un amb síndrome de Down, que es tornen a reunir per al funeral del seu pare.

Sense deixar el món de la interpretació, el programa també comptarà amb els actors Pablo Puyol i Diana Girbau, dos del intèrprets del musical 'A Chorus Line' d'Antonio Banderas, que es representa al teatre Tívoli. Juntament amb l'actor Zuhaitz San Buenaventura actuaran en directe al plató del programa.

Tània Sarrias rep una setmana més la secció 'Sofà, manta i sèries' amb la crítica de televisió Paula Hergar que proposa les millors sèries del moment.

A més, un reportatge sobre la grafitera barcelonina Musa71 que porta 30 anys pintant i treballant per tot el món. Una peça sobre l'escriptor Ricardo Menéndez Salmón que publica 'No entres dócilmente en esa noche quieta', un llibre on escriu sobre el seu pare, mort el 2015. I per acabar, l'exposició 'Gameplay' del CCCB, un viatge als orígens i a la història dels videojocs.

RTVE

anterior siguiente