Enlaces accesibilidad
Dimecres 19 de febrer a les 18:10 i divendres 21 a les 11:15h a La 2

'Insòlits' descobreix el quidditch, l'esport més màgic

  • L'Álvaro, jugador dels Barcelona Eagles, serà qui doni les explicacions necessàries per practicar aquest esport i jugar un partit contra els Nightmare Grims de Tarragona

Per
Imatge del terreny de joc on es practica aquest esport
El quidditch aquesta setmana a 'Insòlits'

'Insòlits' és el nou programa cultural i esportiu en català de La 2. El presenta l'Ander Mirambell que a cada capítol convenç a una persona anònima per practicar un esport poc conegut. S'emet els dimecres sobre les 18h.

Dimecres, el programa de La 2 que se centra en els esports menys coneguts, 'Insòlits', s'introdueix de la mà de l'Ander Mirambell al quidditch, un esport màgic que prové de l'univers de Harry Potter.

Ens endinsem dins un món de ficció fins a arribar al quidditch. L'Ander no desaprofita l'oportunitat de conèixer un dels esports més insòlits entre tots els insòlits. Un esport adaptat per dos estudiants dels Estats Units a partir de la famosa saga de J. K. Rowling. Només es necessiten sis cèrcols i escombres voladores. Tanmateix, a causa de la falta d'aquests dispositius màgics, aquest quidditch muggle es juga sobre terra.

Aquesta vegada l'Ander compta amb una voluntària, la Judith. En un primer contacte hauran d'aprendre totes i cadascuna de les regles, que en són moltes, i la funció que tenen les diferents pilotes i posicions dins el terreny de joc. L'Álvaro, jugador dels Barcelona Eagles, serà qui doni les explicacions necessàries a l'Ander i la Judith per poder arribar a jugar un partit contra els Nightmare Grims de Tarragona.

RTVE

anterior siguiente