Enlaces accesibilidad
Dilluns 17 de febrer a les 18:15h a La 2

'El rondo' aprofundeix en el cas Messi i desvetlla les ofertes que té sobre la taula

  • Acompanyaran a l'Albert Lesán i la Mònica Palenzuela els tertulians José Luis Carazo, Víctor Lozano, Roberto Gómez, José Miguel Villarroya, Francesc Via i Enric Masip

Per
El rondo - El cas Messi - Avanç

'El rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila i presentat per l'Albert Lesán. S'emet els dilluns a La 2 de TVE Catalunya.

Com cada setmana, l'actualitat futbolística es debat a 'El rondo', el programa esportiu de TVE Catalunya presentat per Albert Lesán. Aquest dilluns se centrarà en la situació de Leo Messi i el seu futur al Futbol Club Barcelona.

'El Rondo' va anticipar la setmana passada que el pitjor malson blaugrana començava a ser versemblant. La clàusula que permet a Messi alliberar-se del seu contracte cada estiu ha fet que els grans equips del continent s'interessessin per l'argentí posant pràcticament un xec en blanc. El programa desvetllarà dilluns vinent quines són les ofertes que té sobre la taula el que és unànimement considerat el millor jugador del món, aprofundint en tots els detalls del cas Messi i el seu incert futur.

La tertúlia esportiva de La 2 s'ocuparà a més, com sempre, de la resta de l'actualitat esportiva: la situació al capdavant de la Lliga, la tornada de la Champions i l'inici de l'escalada de l'Espanyol seran també alguns dels assumptes protagonistes. El programa comptarà amb un sorprenent convidat que s'encarregarà de fer pronòstics futbolístics d'una forma poc convencional.

Per tot plegat, el programa compta amb els millors especialistes del panorama esportiu català, a l'Albert Lesán i la Mònica Palenzuela els acompanyaran els periodistes José Luis CarazoVíctor LozanoRoberto GómezJosé Miguel VillarroyaFrancesc Via i l'excapità del Barça d'handbol, Enric Masip.

RTVE

anterior siguiente