Enlaces accesibilidad
Dijous 23 de gener a les 23:55h a La 1

Laura Borràs de JxCat, a 'El Debat de La 1'

  • Participaran els analistes Toni Aira, Milagros Pérez Oliva, Anna Simó, Astrid Barrio, Toni Bolaño i Esther Vivas

Per
Quim Barnola dret al plató de 'El Debat de La 1'
Quim Barnola entrevista Joan Mena

'El Debat de La 1' és el programa de debat polític de TVE Catalunya que analitza l'actualitat política. Està dirigit i presentat pel periodista Quim Barnola amb la realització de Caco Senante i la producció de Pilar García Solera. S'emet els dijous pels volts de dos quarts de dotze de la nit a La 1.

@elDebat_La1

Aquesta setmana 'El Debat de La 1', dirigit i presentat per Quim Barnola, repassa l'actualitat política amb Laura Borràs i els analistes del programa.

Dijous,  Quim Barnola entrevista Laura Borràs, portaveu de Junts per Catalunya al Congrés de Diputats, sobre les relacions amb el govern de l'estat, la reunió del president Pedro Sánchez amb el president Quim Torra anunciada per principis de febrer i les expectatives de la taula de diàleg. També per parlar de les relacions amb ERC i de l'aprovació del pressupost de la Generalitat amb el suport d'En Comú Podem.

Per fer l'anàlisi de l'entrevista i de l'actualitat participaran els col·laboradors del programa Toni Aira,  Milagros Pérez OlivaAnna SimóAstrid Barrio,  Toni Bolaño Esther Vivas.

RTVE

anterior siguiente