Enlaces accesibilidad
Diumenge 5 d'agost a les 12:50 hores, a La 2

El 'Programa inesperat' recupera aquest estiu els millors moments de la temporada

  • Es podran veure fragments inèdits juntament amb alguns gags nous de Sergi Mas, Anna Gras, Judit Martin i Toni González

Per
Sergi Mas presenta el 'Programa inesperat'
Sergi Mas presenta el 'Programa inesperat'

Al 'Programa Inesperat' pot passar qualsevol cosa, per això és inesperat. Tot i que parteix d'una premissa: garantir somriures als convidats i convidades, públic de plató i espectadors. Al PI, tot és broma. O quasi tot...

www.rtve.es/programainesperat 

@pi_tve

El 'Programa Inesperat' comença les emissions estiuenques amb un recull dels millors gags i de les entrevistes a alguns dels convidats que han passat pel programa. 

El 'Programa inesperat' ha acabat la temporada d'estrenes, però han preparat un resum dels millors moments perquè als seguidors no se'ls faci tan llarg l'estiu.

A cada programa podrem veure gags inèdits protagonitzats per l'actor, còmic i periodista Sergi Mas juntament amb Judit Martin,  Anna Gras i Toni González Lillo, i també recuperarem alguns dels millors gags de la temporada. A més, repassaran els millors moments de les entrevistes a tots els convidats que han passat pel plató del 'Programa inesperat': Lucrecia, David Guapo, Gisela, els germans Torres, Soraya, Bruno Oro, la Lloll, el Mag Lari i molts altres.

RTVE

anterior siguiente