Enlaces accesibilidad
Dijous 22 de febrer a les 23:55h a La 1

Xavier García Albiol, aquest dijous a 'El Debat de La 1'

  • El president del Partit Popular Català i portaveu del grup parlamentari del PPC al Parlament parla amb Quim Barnola sobre l'actualitat política
  • A la tertúlia participaran Carles Fernández, Rafa López, Joan López Alegre, Toni Bolaño, Gemma Ubasart i Elisenda Paluzie

Per
el-debat-de-la-1-18-2-16-xavier-garca-albiol---retallada
el-debat-de-la-1-18-2-16-xavier-garca-albiol---retallada

'El Debat de La 1' és el programa de debat polític de TVE Catalunya que analitza l'actualitat política. Està dirigit i presentat pel periodista Quim Barnola amb la realització de Caco Senante i la producció de Pilar García Solera. S'emet els dijous a la mitjanit a La 1.

www.rtve.es/eldebatdela1

Aquesta setmana a 'El Debat de La 1' entrevisten Xavier García Albiol sobre les novetats a les negociacions de la investidura i per parlar de la fugida a Suïssa de l'exdiputada de la CUP, Anna Gabriel, que no ha acudit a declarar al Tribunal Suprem.

Aquest dijous a 'El Debat de La 1'Quim Barnola entrevistarà Xavier García Albiol, president del PPC i portaveu del grup parlamentari del Partit Popular Català al Parlament de Catalunya.

A la tertúlia acompanyaran Quim Barnola els analistes Carles Fernández, Rafa López, Joan López Alegre, Toni Bolaño, Gemma Ubasart i Elisenda Paluzie.

RTVE

anterior siguiente