La doctora Magda Carlas, dimarts a "Noms propis"
- Carlas parla amb Montse Busquets sobre l'alimentació i alerta que els aliments són tots bons si hi ha cura de la dosi
"Noms propis" és el programa d'entrevistes en profunditat de TVE Catalunya amb convidats amb una filosofia de vida optimista i amb la capacitat de contagiar-la. S'emet els dimarts a La 2 i està dirigit i presentat per Montse Busquets, amb realització d'Esther Martínez i producció d'Amelia Tabernero.
Aquesta setmana a "Noms propis", Montse Busquets entrevista la nutricionista i autora de nombrosos llibres Magda Carlas.
"Tendim a pensar que el que ens dóna plaer és dolent, i no és cert", així parla de l'alimentació Magda Carlas. Ella és metgessa i està especialitzada en nutrició. Per aquest motiu alerta que els aliments són tots bons si hi ha cura de la dosi.
"Jo sempre reivindico el plaer com a font de salut, això sí, el plaer que no fa mal", Carlas, que ha publicat diversos llibres sobre alimentació, explica a "Noms propis" el seu últim treball que el centra en diverses recomanacions per a menjar festucs: "Pistachos: 49 ideas para descubrirlos y sentirte bien".