Enlaces accesibilidad
Dilluns 6 de març a partir de les 19:20 h. a La 2

"Amb identitat" parla de la xocolata i del cabell

  • Al primer capítol descobrirem que menjar xocolata forma part de la nostra cultura
  • I a les 19:35h. coneixerem com es testen els productes de perruqueria
logo-amb-identitat
COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA

"Amb identitat" és un espai on diversos experts parlen de les seves professions relacionades amb la salut i el benestar.

Dilluns “Amb identitat” emet el capítol que descobreix els orígens, l’elaboració i el consum de la xocolata. I al segon capítol parlaran de la importància de tenir cura del cabell, el marc de la nostra cara.

La xocolata és un aliment que podem arribar a trobar en molts àpats i receptes de la nostra cuina, perquè menjar xocolata forma part de la nostra cultura. Hi ha molta gent, però, que elimina la xocolata en el moment en que volen portar una dieta més saludable.

En el programa d’avui desmuntarem els mites al voltant de la xocolata i indagarem en els seus orígens per conèixer millor d’on ve aquest producte i quines són les seves propietats reals.

El cabell, el marc de la nostra cara a les 19:35h.

Des de l'antiguitat, la bellesa i la cura de l'aparença ha estat una preocupació primordial per les persones. Invertim molts diners, temps i esforç en tenir cura i arreglar el nostre cabell.

A través d’un experiment descobrirem com es testen els productes de perruqueria i veurem com el nostre cabell ens defineix. També entrarem a una acadèmia de perruqueria per conèixer com és aquesta professió i sabrem perquè últimament han sorgit moltes barberies.

"Amb identitat" descobreix a cada programa de la mà de diversos especialistes rellevants les seves professions i les seves activitats laborals relacionades amb l'àmbit del benestar i la salut. Ells seran els encarregats de donar les claus per a conèixer-les en profunditat, i proporcionaran les dades que permetin descobrir-les.

RTVE

anterior siguiente