"Amb identitat" aprofundeix en 'El cafè, tradició i cultura'
- Pere Cornellà, director de Cafès Cornellà ens parla d'aquest producte i recull les declaracions d’una barista, una doctora i d'altres coneixedors de la cultura del cafè
"Amb identitat", un espai on diversos experts parlaran de les seves professions relacionades amb la salut i el benestar. S'emet els diumenges a les 11:15h a La 2.
El cafè és un producte amb una cultura mil·lenària. El cafè no només es beu, ens omple els cinc sentits. En aquest programa parlarem sobre la cultura del cafè, de quina manera ha evolucionat la manera de prendre’l, els establiments on es pren i, fins i tot, la funció dels baristes.
Sabrem si prenem molt o poc cafè, si en sabem tant com creiem, com influeix en la nostra salut i quants cafès podem prendre al dia.
Les declaracions del nostre expert, en Pere Cornellà, estaran reforçades per les declaracions d’una barista, una doctora i altres coneixedors del producte.
"Amb identitat" descobreix a cada programa, de la mà de diversos especialistes rellevants les seves professions i les seves activitats laborals relacionades amb l'àmbit del benestar i la salut. Ells seran els encarregats de donar les claus per a conèixer-les en profunditat, i proporcionaran les dades que permetin descobrir-les.