Enlaces accesibilidad
Diumenge 21 de juny a les 12:00h a La 2

Olga Viza entrevista el pastisser Jordi Roca, diumenge a La 2

  • Jordi Roca és l'encarregat dels postres d'El Celler de Can Roca i el 2014 va aconseguir el guardó a millor xef de pastisseria del món
jordi-roca
COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA

Aquest diumenge Olga Viza entrevista Jordi Roca, el responsable dels creatius postres d'El Celler de Can Roca, enguany escollit el millor restaurant del món. Així, TVE Catalunya recupera una de les entrevistes que la periodista fa, setmanalment, al programa d'actualitat informativa "Vespre a La 2".

A la butaca groga del convidat de l'Olga Viza s'asseu Jordi Roca el petit dels germans Roca, i responsables d'El Celler de Can Roca, enguany escollit millor restaurant del món per la revista 'Restaurant'. Jordi Roca és l'encarregat de la part més dolça d'El Celler, els postres, i el 2014 va aconseguir el guardó al millor xef de pastisseria del món.

Olga Viza i Jordi Roca parlen del premi que ha aconseguit per segona vegada El Celler de Can Roca i el que va aconseguir ell fa dos anys.També de la feina diària, del seu mètode creatiu i el Roca Lab, de les fonts d'inspiració, d'algun dels seus postres com el dedicat a un gol del Messi amb olor a gespa i dels seu viatge a l'Annapurna. A més, explica que una les idees que té al cap és crear un plat que tingui música.

RTVE

anterior siguiente