Enlaces accesibilidad
Diumenge 23 de febrer a les 12.30h per La 2

El programa "TINC UNA IDEA" rep el Premi Carles Rahola per un reportatge sobre l'empresa social La Fageda

  • Anit el programa de TVE- Catalunya "Tinc Una Idea" va rebre el Premi Carles Rahola de Comunicació Local per un reportatge sobre l'empresa social La Fageda.

La sèrie de reportatges sobre el Temporada Alta de Salt, emès a "Atención Obras" ha resultat finalista.

Per
20/02/14 Lliurament dels Premis Carles Rahola de Comunicaci Local 2014 a l'Auditori de Girona.
20/02/14 Lliurament dels Premis Carles Rahola de Comunicaci Local 2014 a l'Auditori de Girona.

"Tinc una idea", el programa de TVE Catalunya que recull el testimoni de persones emprenedores, està dirigit per Miquel Peralta. S'emet els diumenges a les 12:30 per La 2.

El reportatge de la periodista Judith Fernández està centrat en aquesta empresa que va començar de zero i que actualment factura 45 milions de iogurts l'any. El programa "Tinc Una Idea" està dirigit per Miquel Peralta i recull el testimoni de persones emprenedores.

Els premis Carles Rahola es van lliurar anit a l’Auditori de Girona. Són uns premis atorgats juntament amb el Col.legi de Periodistes de Catalunya i la Diputació de Girona.

El reportatge sobre La Fageda entrevista al fundador de l'empresa, Cristobal Colón i explica còm des de zero, sense capital i sense coneixement del negoci, però amb l'objectiu de donar feina a persones amb discapacitat psíquica, s’ha convertit en el tercer fabricant de Catalunya d'aquest producte.

La sèrie de reportatges sobre el Temporada Alta de Salt, el festival de teatre que s’ha emès al programa "Atención Obras" i que ha resultat finalista, ha estat elaborat per la periodista Maite Guisado.

Recordar que aquest diumenge el programa "Tinc Una Idea" emetrà un reportatge sobre l'artesania de qualitat en el món de la moda, una tendència que cada dia agafa més força.

RTVE

anterior siguiente