Enlaces accesibilidad

Nòmades digitals, trencar motlles des de ben joves i la quarta edat

 

  • Pandorahub, nòmades digitals
  • La quarta edat, més grans de 80 anys
  • Joves que trenquen motlles

Per
Tinc una idea - 31/10/2016

Pandorahub, nòmades digitals

 

Treballar al sector tecnològic i estar en contacte amb la natura són dos conceptes que poden semblar antagònics però que casen a la perfecció quan parlem dels nòmades digitals. Es tracta d'un nou perfil de professionals lliberals que fugen de la ciutat i busquen la creativitat i la inspiració en entorns com més rurals millor. Plataformes com Pandorahub s'encarreguen de posar-los en contacte.

Pandorahub, nòmades digitals

Pandorahub, nòmades digitals

 

 

La quarta edat, més grans de 80 anys

 

Amb l’economista Víctor Bottini parlem del què es coneix en termes econòmics com a quarta edat. Administracions públiques, empreses i entitats socials veuen com cada vegada hi ha més persones més grans de 80 anys que generen oportunitats i reivindiquen serveis especialitzats.

 Víctor Bottini

Víctor Bottini

 

 

Joves que trenquen motlles

 

Els natius digitals són més creatius i més àgils a l'hora de crear nous productes i serveis i les grans empreses ho saben. Per això els volen a les seves files o els contracten perquè portin amb ells la innovació disruptiva.

La manca de recursos i un profund coneixement d’Internet també ha portat molts joves a trencar motlles creant els seus propis negocis amb un èxit inesperat. Fabián León, amb 21 anys i la seva app "food in the box" n’és un exemple.