Enlaces accesibilidad

"Vespre a la 2", tercera temporada

  • Estrena de noves seccions com: actualitat, personatge famós, estrenes de cinema, I aixó com es menja, memòria de la terra, voler és poder, 2 Many clips entre altres
  • De dilluns a divendres a les 19 hores a La 2

Per
Equip "Vespre a La 2" temporada 2015-2016
Equip "Vespre a La 2" temporada 2015-2016

Sota la direcció de Carles Bassolas i la subdirecció de Xavi Díaz, Vespre a la2 ha començat la seva tercera temporada.

L'equip del programa està format, en la redacció, per Montse Elías, Joan Vilà, Jordi Vila, Miriam Piñol i Isabel Fernández. També es compta, com a col·laboradora en guionatge i presentació, amb la periodista Elisenda Pineda. La realització va a càrrec de Guillem Nualart i la producció està sota la responsabilitat de Josep Pares.

Seccions

En la seva nova temporada el programa manté una tertúlia política que analitza l'actualitat, i després es reconverteix en un format més "magazine" que tracta temes socials i culturals.

A banda de seccions ja clàssiques del programa, com pot ser la crònica de les estrenes de cinema cada divendres, Vespre a la2 incorpora novetats com és els dimarts centrar-se en un personatge famós al voltant del qual es fa girar tot el programa, amb la finalitat d'anar més enllà d'una simple entrevista i conèixer el convidat des d'un punt de vista molt més humà. Altres seccions que s'han incorporat aquesta temporada son la que s'han titulat "I això com es menja", dedicada al mon de la alimentació i que condueix cada dilluns la nutricionista Jùlia Farré.

Equip

Equip "Vespre a La 2" temporada 2015-2016

També s'incorpora una secció destinada a conèixer millor el territori i la seva història que s'ha titulat "Memòria de la Terra". La secció recupera imatges històriques destacades, sovint imatges insòlites, i les comenta amb historiadors i experts. Altres seccions destacades son una revista cultural internacional, que presenta Montse Elías, la secció "Voler es Poder" dedicada a la gent gran i presentada per Elisenda Pineda i també una secció dedicada al mon de la premsa rosa que presenta aiximateix l'Elisenda Pineda.

El programa fa una decidida aposta per la música jove i, amb aquest propòsit, ha incorporat una secció que, sota el títol de "Two Many Clips", presenta les últimes novetats musicals, concerts, festivals i actuacions. La presentació d'aquesta secció corre a càrrec de Senen Armengol, productor de televisiò amb una dilatada experiència en el mon de la música.

Connecta't

Els espectadors podem connectar amb el programa mitjançant:

el telèfon 93 582 35 00, a través del mail vespreala2@rtve.es , així com via Twitter i Facebook.

"Vespre a La 2" és el magazine de producció pròpia de TVE Catalunya. Un espai diari que repassa la informació més rellevant del dia. El programa s'emet de dilluns a divendres de les 19 a les 20 hores a La 2 sota la direcció de Carles Bassolas i amb Xavi Díaz com a presentador. Realitzador: Guillem Nualart. Producció: Josep Pares i Núria Raja