Anterior Camino a Huntsville Siguiente Ana Guerra y Aitana, invitadas de 'Bailando con las estrellas'' Arriba Ir arriba
Tinc una idea - 21/06/2012

Regina Santamaria: recomençar Can Fabes

  • Des de la mort del cuiner Santi Santamaria, Can Fabes s'ha reinventat

  • Descobrim una empresa líder d’embalatges mira de fer bosses amb l'olor de producte que duen dins

  • Coneixerem una iniciativa de la UOC que aplega més de 700 projectes i idees per emprendre

|


Amb només 26 anys, Regina Santamaria s’ha posat al capdavant del grup empresarial El Racó de Can Fabes.Té per davant la difícil tasca de mantenir el prestigi que el seu pare Santi Santamaria havia aconseguit.Després de la mort del cuiner, la família ha decidit tirar endavant el negoci amb la direcció de Regina a la part empresarial i Xavier Pellicer com a xef de cuina.

El Racó de Can Fabes tindrà nova imatge i més cuina biodinàmica

En aquesta nova etapa hi haurà canvis: aviat llançaran una nova imatge i la cuina biodinàmica tindrà ara més presència que mai en els menús de Can Fabes.

Regina Santamaria té moltes idees per rellançar un dels referents gastronòmics de casa nostra. Tot i així, assegura que aconseguir altre cop la tercera estrella Michelin no és una obsessió.

Comprar per l'olfacte i el tacte: el projecte


La secció 'Projecte' d'aquesta setmana ens presenta Enplater, una empresa catalana, líder en embalatges flexibles, que treballa en un producte innovador. Es tracta de produir bosses de plàstic tot tipus que fan l’olor del producte que porten a dins.

 

Ho han experimentat en diversos productes i n’han fet un pilot en bosses de patates xips. A més de l’olfacte també experimenten amb el tacte i l’oïda, és a dir, investiguen com sona millor l’envàs i quina textura té. Ens ho expliquen al programa.

També coneixerem una iniciativa de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) que aplega més de 700 projectes i idees de particulars i entitats que busquen trobar alternatives a la crisi i a l’atur.


Als nostres TUI o consells ens diuen que "estem en crisi, però la grandesa de la vida encara hi és". És Àlex Rovira, del llibre "La Bona Crisi. Una oportunitat per reinvertar-se".

I també que "la vergonya i el temor de fer el ridícul es venç pensant bé; no enfrontant-nos-hi". Rafael Santandreu, ens ho ha deixat en el llibre "L'art de no amargar-se la vida".