"Tinc una idea": l'espai dels emprenedors i emprenedores de Catalunya

       
  • El programa retrata de forma innovadora persones. projectes i idees que aporten talent, viabilitat i valor social
Ampliar imatgeEquip del programa 'Tinc una idea' 2014

Equip del programa ’Tinc una idea’ 2014

Vídeos relacionats

Equip del programa

Realització: Miquel PinteñoArantxa Tormo i Esther Martínez
Redacció: Judith Fernández, Montse Melià, Lurdes Cortès, i Jordi Vila
Producció: Agustí Guimerà i Meritxell Ballester
Disseny gràfic: Toni Carbajo i Sandra Mañas
Direcció: Miquel Peralta

TINC UNA IDEA 

El programa Tinc una idea de TVE Catalunya és un espai que recull el testimoni de persones emprenedores de Catalunya i empreses que han aconseguit dur a terme les seves idees.

Cada setmana un emprenedor o emprenedora ens explica el seu cas i juntament amb d'altres professionals o personatges del seu entorn aprofundim en el seu testimoni, tant personal com empresarial.

A més, escollim un projecte que destaqui pels seus valors, per la capacitat d'innovació i per la seva projecció de futur. També tenim temps per a l'actualitat del món emprenedor a Catalunya i uns consells que poden ser útils per a tothom.

Un programa amb quatre seccions destacades

El programa "Tinc una idea" consta de quatre seccions:

Persones: on entrevistem emprendors i emprenedores perquè ens expliquin la seva experiència i ens facin saber quines dificultats s'han trobat.

Projectes: una secció per a conèixer projectes i empreses en diversos àmbits: noves tecnologies, salut, alimentació, moda i disseny, cultura, esports, emprenedoria social...

Idees i Acció: ens agrada estar al cas del que passa i del que pensa la gent. En aquesta secció us ho ensenyem. Els experts en parlen de: talent, innovació, solidaritat, perseverança, creativitat, risc, iniciativa, fracàs, superació, confiança, finançament...

Consells TUI: Els nostres "tui" són consells, moltes coses que la gent té a dir, fruit de la seva experiència i del seu talent. Els anomenen TUI que és el resultat d'unir les inicials del nom del programa.

Contacte

Ens agrada estar al cas d'allò que passa i del què pensa la gent. A qui t'agradaria que entrevistéssim? Quin projecte emprenedor t'agradaria veure per televisió?

tincunaidea@rtve.es

Premi Zapping 2013

El  programa ha estat guardonat amb el Premi Zapping 2013 al millor programa cultural, divulgatiu i documental otorgat per votació popular.

 

Comentaris

Espacio reservado para promoción
cid:54731