Enlaces accesibilidad

"Tinc una idea": l'espai dels emprenedors i emprenedores de Catalunya

  • El programa retrata de forma innovadora aquelles persones, projectes i iniciatives que aporten talent, viabilitat i valor social

Per
Marta en un rodatge
Marta en un rodatge

El programa Tinc una idea, amb més de 4 anys en antena per La 2 de TVE a Catalunya, és l’espai televisiu de referència dels emprenedors i emprenedores de Catalunya .

Cada setmana diversos testimonis ens expliquen la seva experiència personal i empresarial a l’hora de tirar endavant les seves iniciatives. Ho fan juntament amb altres professionals, experts i persones dels seu entorn familiar que ajuden entendre la seva experiència vital i professional.

Escollim els projectes en funció de diversos factors, com ara la seva pluralitat i diversitat, l’aportació de talent i innovació científica, el territori, pels valors socials que aporta, pel seu lideratge, per la seva experiència i per la seva projecció de futur. Posem especial èmfasi en els projectes liderats per joves i per dones emprenedores.

Marta Càceres, presentadora de "Tinc una idea"

Amb Marta, el programa guanya amb dinamisme i vitalitat

anterior siguiente
9 Fotos 1 / 9 ver a toda pantalla

Volem que el programa sigui interessant per a tothom i útil per aquelles persones que vulguin emprendre o que ja ho estiguin fent. Estem en contacte amb totes les entitats empresarials, universitàries, científiques i d’emprenedoria social vinculades amb l’emprenedoria a casa nostra i entrevistem als experts que creiem poden donar testimoni a través del seu cas concret i real.

Per tot això, el programa es divideix en diverses seccions: Persones, Projectes, Idees i Acció i Master Class.

Contacte:

Ens agrada estar al cas d’allò que passa i del què pensa la gent. A qui t’agradaria que entrevistéssim? Quin projecte emprenedor t’agradaria veure per televisió? Escriu-nos a tincunaidea@rtve.es

Palmarès:

  • Premi Zapping 2013 al millor programa cultural, divulgatiu i documental de televisió
L'informatiu - Entrega premis Zapping 2013
  • Premi Carles Rahola per un reportatge sobre l'empresa social La Fageda Dijous 21 de febrer de 2014, “Tinc Una Idea” va rebre el Premi Carles Rahola de Comunicació Local per un reportatge sobre l'empresa social La Fageda.
  • Premi Eugeni Molero al millor reportatge de televisió, amb el treball "Companyia de teatre La Cubana, entre bambalines"
Vespre a La 2 - El programa "Tinc una idea" rep el Premi Eugeni Molero a millor reportatge de televisió

Equip del programa:

Presentació: Marta Càceres

Redacció: Marta Càceres, Montse Melià, Miquel Peralta

Realització: Miguel Pinteño, Xavi Prim i Xavi Royo

Producció: Agustí Guimerà

Disseny gràfic: Toni Carbajo i Sandra Mañas

Direcció: Miquel Peralta