Anterior Receta de tigres Siguiente El Caso investiga la muerte de una familia de emigrantes en un 'Picnic Fatal' Arriba Ir arriba
Marta Cáceres, presentadora de "Tinc una idea"
Marta Cáceres, presentadora de "Tinc una idea"

"Tinc una idea": l'espai dels emprenedors i emprenedores de Catalunya

       
  • El programa retrata de forma innovadora persones. projectes i idees que aporten talent, viabilitat i valor social

|

Marta Càceres nova presentadora

A partir de diumenge que ve 15 de novembre comencem una nova temporada. I ho fem d’estrena, amb la incorporació a la redacció i sobretot a la presentació de la periodista Marta Càceres. El programa ja tindrà la seva durada habitual de 30 minuts i s’emetrà en el seu horari també habitual tots els diumenges a partir de les 12’30h del migdia per La 2.

Pensem que amb la incorporació de la Marta, el programa guanya amb dinamisme i vitalitat ja que la periodista és una gran comunicadora i facilita molt la comprensió dels reportatges. A poc a poc anirem introduint canvis sobretot en la posta en escena però mantindrem la línia editorial basada en fer un programa divers i plural, que aposta per les persones amb talent i iniciativa, fent especial èmfasi en aquells projectes de caràcter social i solidari.

El programa Tinc una idea de TVE Catalunya és un espai que recull el testimoni de persones emprenedores de Catalunya i empreses que han aconseguit dur a terme les seves idees.

Cada setmana un emprenedor o emprenedora ens explica el seu cas i juntament amb d'altres professionals o personatges del seu entorn aprofundim en el seu testimoni, tant personal com empresarial.

A més, escollim un projecte que destaqui pels seus valors, per la capacitat d'innovació i per la seva projecció de futur. També tenim temps per a l'actualitat del món emprenedor a Catalunya i uns consells que poden ser útils per a tothom.

Un programa amb quatre seccions destacades

El programa "Tinc una idea" consta de quatre seccions:

Persones: on entrevistem emprendors i emprenedores perquè ens expliquin la seva experiència i ens facin saber quines dificultats s'han trobat.

Projectes: una secció per a conèixer projectes i empreses en diversos àmbits: noves tecnologies, salut, alimentació, moda i disseny, cultura, esports, emprenedoria social...

Idees i Acció: ens agrada estar al cas del que passa i del que pensa la gent. En aquesta secció us ho ensenyem. Els experts en parlen de: talent, innovació, solidaritat, perseverança, creativitat, risc, iniciativa, fracàs, superació, confiança, finançament...

Consells TUI: Els nostres "tui" són consells, moltes coses que la gent té a dir, fruit de la seva experiència i del seu talent. Els anomenen TUI que és el resultat d'unir les inicials del nom del programa.

Contacte

Ens agrada estar al cas d'allò que passa i del què pensa la gent. A qui t'agradaria que entrevistéssim? Quin projecte emprenedor t'agradaria veure per televisió?

tincunaidea@rtve.es

Palmarès

Premi Eugeni Molero al millor reportatge de televisió, amb el treball "Companyia de teatre La Cubana, entre bambalines"

Tinc una idea - Capçalera

Premi Carles Rahola per un reportatge sobre l'empresa social La Fageda Dijous 21 de febrer de 2014, “Tinc Una Idea” va rebre el Premi Carles Rahola de Comunicació Local per un reportatge sobre l'empresa social La Fageda.  

Premi Zapping 2013 al millor programa cultural, divulgatiu i documental de televisió

Vespre a La 2 - El programa "Tinc una idea" rep el Premi Eugeni Molero a millor reportatge de televisió

Equip del programa

Realització: Miquel Pinteño, Raquel lluc i Xavi Royo
Redacció: Montse Melià i Marta Caceres
Producció: Agustí Guimerà i Meritxell Ballester
Disseny gràfic: Toni Carbajo i Sandra Mañas
Direcció: Miquel Peralta