"Tinc una idea": l'espai dels emprenedors i emprenedores de Catalunya

       
  • El programa retrata de forma innovadora persones. projectes i idees que aporten talent, viabilitat i valor social
Ampliar imatgeEquip del programa 'Tinc una idea' 2014

Equip del programa ’Tinc una idea’ 2014

Vídeos relacionats

Equip del programa

Realització: Miquel PinteñoArantxa Tormo i Esther Martínez
Redacció: Judith Fernández, Montse Melià, Lurdes Cortès, i Jordi Vila
Producció: Agustí Guimerà i Meritxell Ballester
Disseny gràfic: Toni Carbajo i Sandra Mañas
Direcció: Miquel Peralta

TINC UNA IDEA 

El programa Tinc una idea de TVE Catalunya és un espai que recull el testimoni de persones emprenedores de Catalunya i empreses que han aconseguit dur a terme les seves idees.

Cada setmana un emprenedor o emprenedora ens explica el seu cas i juntament amb d'altres professionals o personatges del seu entorn aprofundim en el seu testimoni, tant personal com empresarial.

A més, escollim un projecte que destaqui pels seus valors, per la capacitat d'innovació i per la seva projecció de futur. També tenim temps per a l'actualitat del món emprenedor a Catalunya i uns consells que poden ser útils per a tothom.

Un programa amb quatre seccions destacades

El programa "Tinc una idea" consta de quatre seccions:

Persones: on entrevistem emprendors i emprenedores perquè ens expliquin la seva experiència i ens facin saber quines dificultats s'han trobat.

Projectes: una secció per a conèixer projectes i empreses en diversos àmbits: noves tecnologies, salut, alimentació, moda i disseny, cultura, esports, emprenedoria social...

Idees i Acció: ens agrada estar al cas del que passa i del que pensa la gent. En aquesta secció us ho ensenyem. Els experts en parlen de: talent, innovació, solidaritat, perseverança, creativitat, risc, iniciativa, fracàs, superació, confiança, finançament...

Consells TUI: Els nostres "tui" són consells, moltes coses que la gent té a dir, fruit de la seva experiència i del seu talent. Els anomenen TUI que és el resultat d'unir les inicials del nom del programa.

Contacte

Ens agrada estar al cas d'allò que passa i del què pensa la gent. A qui t'agradaria que entrevistéssim? Quin projecte emprenedor t'agradaria veure per televisió?

tincunaidea@rtve.es

Palmarès

  • Premi Carles Rahola per un reportatge sobre l'empresa social La Fageda Dijous 21 de febrer de 2014, “Tinc Una Idea” va rebre el Premi Carles Rahola de Comunicació Local per un reportatge sobre l'empresa social La Fageda.  
  • Premi Zapping 2013 al millor programa cultural, divulgatiu i documental de televisió
     
  • Finalista Diploma Premi Carles Rahola 2013 de televisió
 

Comentaris

Espacio reservado para promoción
cid:54731