Enlaces accesibilidad

Emesa a TVE Catalunya l'any 1981

Tip i Tap, la sèrie infantil que ens va fer estimar uns cadells encisadors i joganers

Per
tve

Els espectadors en han enviat una sol.licitud perquè recuperem alguns capítols de la sèrie d'animació infantil Tip i Tap. Avui els n'oferim vuit, per recordar les aventures d'aquests petits amics dels infants, dos cadellets de gos, entremaliats, joganers, sempre vigilats pel seu oncle. Unes historietes innocents, amb ensenyaments senzills i que arriben al cor dels nens. Molts adults les recordem amb il.lusió.

Ti i Tap és un sèrie de televisió d'orígen belga, creada per Ray Goossens i produïda per la Ràdio a Belgische Televisie (BRT) el 1971. Se'n van fer 26 episodis que van prendre gran popularitat a tots els països on es va emetre. Va ser el cas dels teleespectadors catalans, gràcies a TVE Catalunya.

La sèrie d'animació Tip i Tap es va emetre dins el programa Quitxalla, un contenidor de diversos programes infantils que oferia tant producció pròpia de TVE com aliena, és a dir, el cas que ens ocupa.

TVE els va emetre en català després que en produís el doblatge Diàspora S.A. sota la direcció de Lluís Mercader, i amb la veu de l'actor ja desaparegut Miquel Cors. El director de la sèrie era Ray Goossens i la música la va compondre per a ls sèrie Paul Uy.

La sèrie va comptar amb el suport de la Generalitat de Catalunya i a més, va rebre la qualificació de contes d'especial interès per part del Departament de Cultura i Mitjans de Comuniciói la direcció general de Joventut.

Televisión

anterior siguiente