Enlaces accesibilidad

Ana María Bordas, nueva directora de TVE en Sant Cugat

Por
Ana María Bordas, nova directora de TVE en Sant Cugat

Ana María Bordas, llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (1982), nascuda a Barcelona el 8 de Desembre de 1959, serà la nova directora de TVE a Sant Cugat, en substitució de Montse Abbad, que després de culminar una etapa d'intens treball al capdavant del centre de producció es dedicarà a la direcció de La 2.

Ana María Bordas és una professional de la casa, amb una llarga trajectòria a RTVE, exercint diferents tasques. Fins avui ha estat la directora de Comunicació de TVE a Catalunya. Entre 2005 i 2008, va ser delegada de Relacions Institucionals de TVE a Catalunya. Entre 1997 i 2005, va ocupar la direcció de RNE a Catalunya. Des de 1992 a 1996 va ser responsable d'informació política i local a la mateixa cadena.

L'any 1992 va ser coordinadora d'informació no esportiva de la Ràdio Olímpica de RNE-Radio 4 durant els JJ.OO. de Barcelona (ràdio oficial dels Jocs). Entre 1988 i 1992 va ser corresponsal de RNE en la delegació de RNE a Washington (EUA), etapa que va coincidir amb l'Administració de George Bush, i on es van produir fets que van exigir una cobertura especial, com la caiguda del Mur de Berlín, invasió de Panamà, Guerra del Golf i terratrèmol de Sant Francisco.

Des de 1984 a 1988 va desenvolupar tasques de redactora fixa de RNE a Barcelona, exercint diversos llocs com a periodista d'informació política i editora d'informatius, així com redactora d'internacional en els Serveis Informatius de cap de setmana en TVE a Catalunya. Des de 1982 a 1984 va treballar a Ràdio Cadena Espanyola (RCE) com a redactora contractada.

A partir d'ara s'ocuparà de la Direcció de TVE a Catalunya, amb la mateixa dedicació i professionalitat que ha tingut en cadascun dels seus llocs anteriors.