Enlaces accesibilidad

Anàlisi de les línies de benestar social de l'actual govern de la Generalitat, a 59 Segons

  • Joan Rangel, delegat del Govern a Catalunya, va afirmar que ara l'objectiu és "projectar a l'exterior l'aeroport del Prat", el qual "és un exemple d'innovació al món".

Per
59 segons - Carme Capdevila

Els analistes Sílvia Coppulo, periodista, Patricia Gabancho, escriptora i periodista, Albert Montagut, director de l'ADN, Andreu Farràs, periodista d'El Periódico de Catalunya, Álex Sàlmon, director El Mundo Catalunya, i Xavier Vidal-Folch, director adjunt d'El País, van debatre al voltant de diversos temes d'actualitat catalana com és el cas del finançament de Catalunya i la sentència per presumptes maltractaments dels Mossos d'Esquadra. El programa va tenir dos convidats: Joan Rangel, delegat del Govern a Catalunya i Carme Capdevila, consellera d'Acció Social i Ciutadania.

El delegat del Govern ha Catalunya va afirmar que l'aeroport del Prat "és un dels millors del món, molt eficient i molt lluminós" i "un exemple d'innovació". Joan Rangel, va manifestar que un dels seus objectius immediats serà la projecció de l'aeroport a l'exterior ja que creu que l'expansió no serà immediata. A més, va destacar que les següents metes són el ferrocarril i potenciar el corredor del Mediterrani.

Amb la presència de la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, el programa va tractar diversos temes com la llei de dependència, les cases d'acollida la immigració i la nova llei de serveis socials. La consellera ha reiterat que Catalunya necessita un millor finançament per a poder fer front a la demanda ciutadana pel que fa als serveis socials i que el departament està cobrint satisfactòriament les previsions que tenien a inici de legislatura.