Enlaces accesibilidad

Maika Makovski al continuarà

Per
Maika Makovski al Continuarà

S'acosta final de maig i això significa que també s'acosta el Primavera Sound. Parlem doncs, la setmana que ve, amb Maika Makovski, una nova promesa que ens acompanyarà en aquesta edició del Primavera de l'últim cap de setmana de maig.

Però pels que prefereixen passar l'estona amb un bon llibre, no poden deixar de llegir Barcino, la nova novel¿la de Carme Roca que ens porta a reviure la Barcelona de l'època romana de la mà d'un personatge poc conegut però decisiu en la història de la ciutat.

Encara que per als que prefereixen acompanyar un bon llibre d'unes tapetes a la fresca, els recomanem el llibre Tapas y pinxos de Barcelona, de Koldo Royo, un recorregut que ens porta per les millors tavernes i bars de la ciutat.

També el teatre és una bona opció i més si és una òpera itinerant per Catalunya. Don Giovanni és una òpera que ens porta personatges tan importants del món del cant com el tenor, Carles Cosías en el paper de Don Octavi, amb qui hem parlat i ens ha explicat els secrets del món de l'òpera.

Pel que fa a la música, la setmana que ve no us podeu perdre a la cantant mexicana Lila Downs una artista molt singular tant pel seu timbre vocal com pel seu carisma escènic. Ojo de Culebra és el seu nou disc i no us deixarà indiferents.

Si el que voleu és transportar-vos a un món de fantasia, no us podeu perdre el treball de Didier Massard. Aquest francès, com si d'un mestre artesà es tractés construeix curosament paisatges idíl¿lics i imaginaris que després fotografia per poder crear la seva magnífica obra.

I per als amants de l'arquitectura, aquesta setmana us presentem un dels treballs arquitectònics més exòtics i exuberants de la nostra ciutat de la mà de l'arquitecte coreà Toyo Ito.

Aquestes però només són algunes de les propostes que us fem, al programa en trobareu moltes més pel que fa a cinema i una agenda cultural molt primaveral. Tot i que, ara que arriba el bon temps, sempre podem preferir observar la ciutat des dels grans balcons de Barcelona, un tret distintiu de les ciutats plenament mediterrànies.