Enlaces accesibilidad

"Memòries de la tele" recorda Mikimoto, l'actriu Mercè Arànega i la sèrie Doctor Caparrós

El programa que recorda èpoques passades de TVE Catalunya,  "Memòries de la tele", repassa amb l'actriu Mercè Arànega la seva participació a dramàtics i programes de TVE Catalunya.  També recordarem amb el realitzador Esteve Duran l'exitosa "Doctor Caparrós, metge de poble". 

Per
Memòries de la tele - recorda Mikimoto

"Memòries de la tele" té com a personatge protagonista l'actriu Mercè Arànega. Arànega va començar a col·laborar en produccions teatrals a Televisió Espanyola a Catalunya ben aviat, quan encara estudiava a l'Institut del Teatre. L'actriu ha fet dramàtics, comèdies, programes infantils, espectacles d'humor i ha treballat amb els actors i realitzadors més reputats de televisió. Arànega va participar a sèries de molt d'èxit com "Tariro, tariro" amb la Trinca i "Salut, amor i sexe" amb Joan Pera i Mary Santpere.

L'equip del programa ha entrevistat l'actriu per recordar anècdotes del seu pas per TVE Catalunya.

El programa reposa una de les sèries més famoses del Joan Capri "Doctor Caparrós, metge de poble". El Doctor Caparrós, fart de la vida a la ciutat, es desplaça fins a un poble per poder exercir de metge i gaudir de la tranquil·litat. La sèrie ens explica les peripècies que viu l'humorista Joan Capri al costat d'actors tan reconeguts com Maria Matilde Almendros, Glòria Roig o Josep Peñalvert. Esteve Duran, realitzador de la sèrie, explica el què recorda de la sèrie. 

La secció Memòries del carrer, es va enregistrar al Village del Trofeu de Tennis Conde de CodóRaül Díaz es va passejar per les instal·lacions del Real Club de Tenis Barcelona per preguntar als visitants què és el que recordaven del Mikimoto, entre els assistents es va trobar al director de cinema Bigas Luna. 

La Butaca del programa s'ha traslladat aquesta a Alfarràs on els seus veïns presentaran el programa.